21dcDziewczyny czy badania hormonów w 28 dc są wiarygodne i miarodajne?
reklama
Ja 16trzymamy kciuki
Ja 16trzymamy kciuki
Ja za was wszystkie tez dziewczynki[emoji1364]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Fanka BB :)
Jaaaa!!! :-)Dziewczynki ktora jeszcze chetna na wysylanie sobie kartek swiatecznych?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
Czyli te z 28 są nieważne? Robiłam je w sobotę myśląc, że dostałam okres, a to było durne plamienie!
Docia a znasz się trochę na wynikach? Mnie one jak zwykle niewiele mówią
A tak nawiasem, trzymam kciuki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ciezko jest, ale juz tak blisko ♥Witam wszystkich
Po malu wszystko nadrabiam
Luxuourius bardzo ładne łóżeczko i pościel domyślam sie ze koncowka ciazy jest ciężka, ale już niedługo przytulisz swojego wyczekanego synka
nimitii to może jak teraz odpuszczacie to akurat się uda...
A u mnie @ nadal nie ma i temperatura wzrosła już dłużej nie wytrzymam i jutro rano zatestuje... chociaż wydaje mi się że po prostu okres mi się spóźnia bo brzuch mnie co jakiś czas pobolewa
Zdziwilabym sie jakbym zobaczyla jutro dwie kreski
ja mam caly czas ten pieprzony katar ciazowy, udreka na calegoW bardzo wczesnej ciazy mogą wystąpić objawy grypopodobne. A jeśli chodzi o katar ciężarnych to chyba Lux z forum miała, wiec to by potwierdzało to co wyczytalas [emoji6]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Magda36
Ja od 5 do 25 codziennie. Nawet jak nie biorę clo. Ale może dlatego że estradiol w badaniach był baaardzo kiepski.Różnie. Ja od 8-12 codziennie
Kamiśka :)
Paraplu ja też chętna świetny pomysł.
Karolka trzymam kciuki za 2 krechy rozpocznij dobrą passę na ciążę
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Karolka trzymam kciuki za 2 krechy rozpocznij dobrą passę na ciążę
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
reklama
no wlasnie ja czytalam, ze skurcze pojda z krzyza wtedy a to podobno taki bol, ze osram sie na tej porodowceSpark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały
Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom