reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pyzunia, masz wyregulowane ciśnienie czy zdarzają ci sie epizody?
Ja mialam wszystko ok do czasu zmiany lekow, mam jedna dawkę rano tylko wiec wieczorem juz praktycznie codziennie powyżej 145/90.
A bez leków w ogole to mam takie wahadło, ze brak słów [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A który to dc i cs?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

26 dc...

U mnie oficjalnie cykl odpuszczony, poklocilismy się jeszcze bardziej... A jajnik właśnie nasuwa dając znak. No cóż, nie jest mi dany Ten prezent na święta... [emoji30] [emoji24]
Ale nadal czekam na wasze wielkie testowanie [emoji7] [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie oficjalnie cykl odpuszczony, poklocilismy się jeszcze bardziej... A jajnik właśnie nasuwa dając znak. No cóż, nie jest mi dany Ten prezent na święta... [emoji30] [emoji24]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A moze seksik na pogodzenie :-) pomachaj tyleczkiem i bedzie Twoj ;)
U mnie ewentualnie jeszcze jutro bzykanko i koniec, od czwartku duphaston biore... Niech sie dzieje wola Boska...

reklama

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy, jak jamnik daje znac to moze warto sie wieczorem pogodzić?[emoji6]

Ja mam tydzień i 5 dni jeszcze do ewentualnego testowania, jak to przetrwać?[emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry