reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zaluje, ze je robiłam... :/ zamiast ciemniec to one blakną..... :/ a miało byc tak pięknie.... Tak mnie jamnik bolal, ze myslalam ze to moze juz a tu duuuupcia
Mysle ze ten środkowy był pozytywny i od niego 24-36h policz.

U mnie dzis 12dc, staranka poki co w 7 i 11dc, dzis mam nadzieje rowniez.
Spodziewana @ 18.12, bo cykle mam krotkie 25-26max.
Ktory to wasz cykl w ogole dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj 14-ty po poronieniu a 32-gi w sumie starań o pierwsze dziecko.

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(

Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?

Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

I tak zawsze szkoda jak jest negatyw.. :*

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(<br /><br />Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?<br /><br />Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)<br /><br />Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ok :) Dzięki za pamięć! Im więcej czytam tym gorzej mi psychicznie więc staram się myśleć pozytywnie. Jestem już na l4 zaczynam 9 tydzień i mam kupę rzeczy do Robienia przed świętami :) cały czas was podczytuje i trzymam mocno kciuki w oczekiwaniu na 2 kreski ! Duża buźka.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Mysle ze ten środkowy był pozytywny i od niego 24-36h policz.

Moj 14-ty po poronieniu a 32-gi w sumie starań o pierwsze dziecko.

I tak zawsze szkoda jak jest negatyw.. :*

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Srodkowy to niedziela przed poludniem... A popoludniu byly biboseksy :p to moze jednak cosik mi z tego wyjdzie :-) :-)

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(<br /><br />Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?<br /><br />Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)<br /><br />Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ok :) Dzięki za pamięć! Im więcej czytam tym gorzej mi psychicznie więc staram się myśleć pozytywnie. Jestem już na l4 zaczynam 9 tydzień i mam kupę rzeczy do Robienia przed świętami :) cały czas was podczytuje i trzymam mocno kciuki w oczekiwaniu na 2 kreski ! Duża buźka.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
A co się dzieje Morela czemu gorzej psychicznie? :(

A co się dzieje Morela czemu gorzej psychicznie? :(

W pierwszej ciąży jak byłam na bb to nikt nie rozmawiał o złych rzeczach. Nie było mowy o poronieniach i złych objawach dotyczących ciąży. Teraz jest tego pełno i im więcej czytam tym bardziej się martwię że coś będzie nie tak i zaczynam świrować. Wolę mniej się udzielać i mniej czytać i żyć bez stresu :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Witajcie

Do mnie mikołaj już przyszedł dzisiaj i to jak należy w intensywnej czerwieni

Rano mnie przywitała @ [emoji17]
Termin następnej @ mam na 1 stycznia

W grudniu juz mi sie nie chce latac po ginach, bedziemy próbowac, ale nastawiam sie na wizyte z monitoringiem w styczniu bo cykl mi sie skrócił do 25 dni [emoji37]

Trzymam kciuki za te które jeszcze czekają na swój prezent &&&&&

Trzymam

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Do góry