reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zaluje, ze je robiłam... :/ zamiast ciemniec to one blakną..... :/ a miało byc tak pięknie.... Tak mnie jamnik bolal, ze myslalam ze to moze juz a tu duuuupcia
Mysle ze ten środkowy był pozytywny i od niego 24-36h policz.

U mnie dzis 12dc, staranka poki co w 7 i 11dc, dzis mam nadzieje rowniez.
Spodziewana @ 18.12, bo cykle mam krotkie 25-26max.
Ktory to wasz cykl w ogole dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj 14-ty po poronieniu a 32-gi w sumie starań o pierwsze dziecko.

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(

Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?

Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

I tak zawsze szkoda jak jest negatyw.. :*

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(<br /><br />Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?<br /><br />Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)<br /><br />Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ok :) Dzięki za pamięć! Im więcej czytam tym gorzej mi psychicznie więc staram się myśleć pozytywnie. Jestem już na l4 zaczynam 9 tydzień i mam kupę rzeczy do Robienia przed świętami :) cały czas was podczytuje i trzymam mocno kciuki w oczekiwaniu na 2 kreski ! Duża buźka.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Mysle ze ten środkowy był pozytywny i od niego 24-36h policz.

Moj 14-ty po poronieniu a 32-gi w sumie starań o pierwsze dziecko.

I tak zawsze szkoda jak jest negatyw.. :*

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Srodkowy to niedziela przed poludniem... A popoludniu byly biboseksy :p to moze jednak cosik mi z tego wyjdzie :-) :-)

Aleksandrax możesz mnie wykreślić z tabelki. Dzięki :) to straszne z tymi poronieniami :(<br /><br />Ciekawe jak tam Megan22 Sarat i Morela ktoś coś wie ?<br /><br />Emsi ja zrobiłam test ale mi tym razem nie było przykro że nie wyszedł bo tak jak mówiłam opuściłam i się nawet nie nastawiłam :)<br /><br />Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ok :) Dzięki za pamięć! Im więcej czytam tym gorzej mi psychicznie więc staram się myśleć pozytywnie. Jestem już na l4 zaczynam 9 tydzień i mam kupę rzeczy do Robienia przed świętami :) cały czas was podczytuje i trzymam mocno kciuki w oczekiwaniu na 2 kreski ! Duża buźka.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
A co się dzieje Morela czemu gorzej psychicznie? :(

A co się dzieje Morela czemu gorzej psychicznie? :(

W pierwszej ciąży jak byłam na bb to nikt nie rozmawiał o złych rzeczach. Nie było mowy o poronieniach i złych objawach dotyczących ciąży. Teraz jest tego pełno i im więcej czytam tym bardziej się martwię że coś będzie nie tak i zaczynam świrować. Wolę mniej się udzielać i mniej czytać i żyć bez stresu :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Witajcie

Do mnie mikołaj już przyszedł dzisiaj i to jak należy w intensywnej czerwieni

Rano mnie przywitała @ [emoji17]
Termin następnej @ mam na 1 stycznia

W grudniu juz mi sie nie chce latac po ginach, bedziemy próbowac, ale nastawiam sie na wizyte z monitoringiem w styczniu bo cykl mi sie skrócił do 25 dni [emoji37]

Trzymam kciuki za te które jeszcze czekają na swój prezent &&&&&

Trzymam

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Do góry