reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, ja jestem w rozpaczy... straciłam swoje dzieciątko. Właśnie wróciłam ze szpitala, bo dostałam krwawienia.

Mogę zacząć nowe starania dopiero za 2 miesiące.
Strasznie mi przykro... :( nie poddawaj sie i nie czekaj ze staraniami. Czeka sie głównie ze względu na naruszona szyjkę przy zabiegu, a ty zabiegu nie miałaś. Działaj od razu. Ja mimo zabiegu działałam, organizm wie sam czy jest gotowy.

Cześć dziewczyny czy któreś się udało? Przepraszam nie jestem w stanie was nadrobić wczoraj u nas w rodzinie stała się tragedia. Spłonął dom mojej cioci a w nim były nasze ukochane 2 owczarki niemieckie i kotek. To taki domek letniskowy w którym mieszkali tak naprawdę prawie 365 dni w roku. Jakiś skur... zazdrości im tego i podpalił! !!!!
Dajcie znać jak u was Bertha Bulbasek Spark Siwa Docia Lux jak mały ? Dziękuję

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiti, straszna sytuacja... jak mi szkoda piesków i kotka.. one musiały tak cierpieć :( biedne :(
U mnie raczej bezobjawowo, czekam na testowanie do soboty, dzisiaj dopiero 5dpo ipo inseminacji.
Nimiti, przeczytaj co Kamiśce sie śniło!!! Ucieszysz sie :):) kilka postów przed twoim postem pisała akurat :)

Hmmm o matko ;)
Zastanawia mnie tez fakt czemu gin kazał mi brac duphaston od środy wieczorem a nie moge go np w czwartek rano wziac? Bo on wstrzymuje owulke chyba, a jak mi cos się poprzestawia i będzie pozniej?!?!?!?!? Ale mam mentlik w glowie :(
Ja zawsze biore o pol dnia albo cały dzien pozniej dupka niz mo gin kazał wlasnie na wszelki wypadek :)

Zrób test, zrób test:DJa jestem w 21 dc objawów zero na okres.zawsze zaraz po owulacji bol piersi nerwowość a tu nic:no2:nie liczę na nic.myślicie że nie mając objawow można być w ciąży?a sluz jaki macie tydzień przed okresem?ja mam biały i taki jak krem:huh:testuje ktoś na dniach?
Tak, po owu zawsze kremowy śluz. (Kremowy - mowię o konsystencji)

Emsi nie przejmuj się może w grudniu się uda i spotkamy się na wątku przyszłych mam? :) Jakis czas temu kupiłam sobie bardzo fajna książkę o ciąży i wszystkim co związane z macierzynstwem (zobaczyłam w empiku i się zakochałam:p) i tam pisze ze najwięcej par zachodzi w ciaze po pół roku... więc 4 cs to jeszcze nie tak źle :*
Jaki tytuł?

Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do Was w tym doswiadczonych bo obserwuje czasem to forum. Wiem ze glupie ale ta ciekawosc mnie dobija. Czy 10 dni po owu negatywny test to raczej brak ciazy?? Wiem wiem, ze testy robi sie teorytycznie w dniu spodz okresu ale... wydawallo mi sie ze czulam implantacje miedzy 5a6 dniem po owu

Moze byc jeszcze negatyw a za pare dni cos sie pojawi :) rób kolejne testy i nie trać nadziei!

...do 14-tu razy sztuka. A tak naprawde do 32x sztuka.

Bulbasek, przepraszam jeżeli powiem coś nie tak bo nie byłam w takiej sytuacji i po prostu się nie znam ale zastanawia mnie jedno.. @ miałaś mieć w czwartek tak? A ciąże straciłaś w piątek.. wiec teoretycznie gdybyś wcześniej nie zrobiła testu pomyślałabyś, że to spóźniona @ a nie strata prawda? I wtedy działalibyście pewnie od razu w kolejnym cyklu? Piszę to bo zastanawia mnie dlaczego każą wam czekać aż dwa miesiące.. mówił coś lekarz na ten temat konkretnie? Czy tylko tak radzi? A jak Ty się w ogóle czujesz psychicznie? Chciałabyś od razu czy po prostu wolisz na jakiś czas odpuścić?
Strasznie smutny ten weekend na naszym forum.. Zamiast spać to ja myśle o tym wszystkim.. mam nadzieje, że ktoś w końcu przełamie tą złą passę.. spokojnej nocy dziewczyny [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@ miałam mieć w środę. Tylko, ze nic nie wskazywało ze ja dostanę. Od środy nie miałam plamien i w piątek o 13 złapał mnie taki ból, ze myślałam że umieram. Zrobiłam się blada jak ściana. Wiedziałam, ze to koniec. Niby odczekac żeby się hormony uspokoily i beta musi spaść bo mam podwyższoną. Poza tym krwawie od 3 dni bardzo. Lecą mi strzępy, po prostu wszystko co możliwe. Nigdy tak nie miałam. Teraz przespalam bite 12h i jestem w szoku jak ja mogłam tyle spać. Podejrzewam u siebie niedomoge lutealna i wszystko na to wskazuje. Lekarka w szpitalu powiedziała żeby sobie tłumaczyć ze to opóźniona @ mimo że tam ktoś był...

Moze byc jeszcze negatyw a za pare dni cos sie pojawi :) rób kolejne testy i nie trać nadziei!

Dzieki. Choc juz watpie..
A mialam takie przeczucie. Dziwny bol brzucha, szyjka wcisz bardzo wysoko. Kurcze moze jeszcze...

Ostatnia edycja:
U mnie dolow część dalsza. Powiedziałam mojej mamie o dziurze i ze szukam jakiegoś lekarza który zrobiłby mi te plastyke blizny , a ona mi na to ze jak się na coś nakręce to koniec. Że ona rozumie ze bym chciała jeszcze jedno dziecko, oni też by chcieli wnuka lub wnuczke ale nic na siłę. Jeśli nie wskazana jest ciąża to mam odpuścić. Wiem ze ona się martwi i z troski tak mówi, ale ja naprawdę się zakrecilam. Przez ponad 3 lata walczę o dziecko i teraz mam przestać? Najbardziej szkoda mi tego straconego czasu, gdyby 3 lata temu ktoś powiedział mi o tej dziurze wszystko mogłoby się potoczyc inaczej. Czytałam ze ubytek miesniowki macicy bo tak to się to fachowo nazywa jest powodem nieplodnosci wtórnej.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
U mnie dolow część dalsza. Powiedziałam mojej mamie o dziurze i ze szukam jakiegoś lekarza który zrobiłby mi te plastyke blizny , a ona mi na to ze jak się na coś nakręce to koniec. Że ona rozumie ze bym chciała jeszcze jedno dziecko, oni też by chcieli wnuka lub wnuczke ale nic na siłę. Jeśli nie wskazana jest ciąża to mam odpuścić. Wiem ze ona się martwi i z troski tak mówi, ale ja naprawdę się zakrecilam. Przez ponad 3 lata walczę o dziecko i teraz mam przestać? Najbardziej szkoda mi tego straconego czasu, gdyby 3 lata temu ktoś powiedział mi o tej dziurze wszystko mogłoby się potoczyc inaczej. Czytałam ze ubytek miesniowki macicy bo tak to się to fachowo nazywa jest powodem nieplodnosci wtórnej.

1usavcqgt1dml95x.png

Najwazniejsze jest to co czujesz Ty i to czego pragniesz... Skoro tyle czasu poswieciliscie na starania nie poddawaj sie... Moze przejedz sie do innego miasta do gin, zeby potwierdzil dziure w Twojej macicy.. Trzeba walczyc o to co sie pragnie :-) :-) :-)

Do góry