reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wredna malpa! Nie lubimy jej!

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] 3mam kciukasy :)

Haha pewnie nie wytrzymasz ;) ja bym w zyciu nie wytrzymala [emoji23]

Ja bym nie mogla w cukierni pracowac. Jak mam slodycze w zasiegu reki to jem az mnie zemdli [emoji23]
Nie dosc, ze bym nie mogla pracowac z powodu mdlosci to jeszcze bym tyle jadla slodyczy, ze trzeba by bylo zaczac dokladac do interesu [emoji23]

U nas z rana boboseksy byly [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
7f6883c6f53edab72fd9162075e7bf86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję, ale myślę że prędzej wychodowałam sobie dzięki Clo torbiele zamiast owulacji i ciąży...

Paraplu masz racje nie wytrzymam :p co do słodyczy mam dokładnie tak samo. Moje szczęście że tez nie mam tendencji do tycia bo bym była biedna.:D
Dziewczyny dziekuje, a wiecie że ja nawet nie pomyślałam ze wtorek to Mikołajki :D prezent bylby swietny ale wole sie nie nastawiac.
Możliwa jest ciaza jeśli temp niska?

U mnie @ przyszła zbyt wcześnie i się rozkręca ... termin następnej 02.01 4cs ... dół na maxa :(
Ten cykl bez testów owu, bez myślenia. Skupie się na świętach, przyjemnościach, bo ciężki miałam ten ostatni miesiąc i troszkę słabo z psychiką :/ ... szkoda ale cóż ... teraz będzie juz tylko lepiej !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Mi chyba nie dane jest zajsc w ciaze w tym cyklu... Nie bede prosic tego Moska.. Jak tak to on pierwszy a jak przychodzi co do czego to mu sie nie chce... Dzis tez mielismy poskakac, a tu dupa....dzis 13 dc.. Boboseksy byly w 7 i 11dc... Owulka teoretycznie ma byc w 15. Dc... :-(
To bierzcie się do roboty [emoji1]
Hej wczoraj myslalam, ze cos sie ruszylo :) przyszly przepowiadacze, krzyz bolal, brzch jak na @, na urodzinach bratanicy wzbudzilam sensacje :D ale by jaja byly gdybym tam zaczela rodzic :D wszystko nad ranem minelo, ja nadal w dwupaku :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi nie przejmuj się może w grudniu się uda i spotkamy się na wątku przyszłych mam? :) Jakis czas temu kupiłam sobie bardzo fajna książkę o ciąży i wszystkim co związane z macierzynstwem (zobaczyłam w empiku i się zakochałam:p) i tam pisze ze najwięcej par zachodzi w ciaze po pół roku... więc 4 cs to jeszcze nie tak źle :*

Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do Was w tym doswiadczonych bo obserwuje czasem to forum. Wiem ze glupie ale ta ciekawosc mnie dobija. Czy 10 dni po owu negatywny test to raczej brak ciazy?? Wiem wiem, ze testy robi sie teorytycznie w dniu spodz okresu ale... wydawallo mi sie ze czulam implantacje miedzy 5a6 dniem po owu

U mnie @ przyszła zbyt wcześnie i się rozkręca ... termin następnej 02.01 4cs ... dół na maxa :(
Ten cykl bez testów owu, bez myślenia. Skupie się na świętach, przyjemnościach, bo ciężki miałam ten ostatni miesiąc i troszkę słabo z psychiką :/ ... szkoda ale cóż ... teraz będzie juz tylko lepiej !

U mnie tak samo przyszła za szybko, teraz na luzie, jak będzie to będzie. Termin @ 01.01 dobry termin na start ;)

reklama
Emsi nie przejmuj się może w grudniu się uda i spotkamy się na wątku przyszłych mam? :) Jakis czas temu kupiłam sobie bardzo fajna książkę o ciąży i wszystkim co związane z macierzynstwem (zobaczyłam w empiku i się zakochałam:p) i tam pisze ze najwięcej par zachodzi w ciaze po pół roku... więc 4 cs to jeszcze nie tak źle :*
Karolka a co to za książka ? Właśnie jadę po prezenty to wpadnę do empiku
Dzięki kochana [emoji8]

Do góry