reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emzilka
Jeszcze kilka dni do owulki masz, kreseczka bardzo jasniutka. Obstawialabym jak gin, ze owulka kolo wtorku bedzie. Ja dzisiaj na tescie mialam cien cienia, wczoraj bylo jeszcze bialo. Takze i u mnie cos sie rusza :) wg apki owulke mam miec 7 grudnia.

Nimi
Matko kochana, wlasnie doczytalam...Jezu, siedzie i poryczalam sie jak male dziecko, tak mi przykro. Sama mam dwa psiaki i zabilabym kazdego kto sprobowalby je skrzywdzic.
Mam nadzieje, ze znajda tego sku*wysyna!

Cioci ogromnie wspolczuje, stracic dom. Moge jakos pomoc? Pewnie wszystko stracila. Moglabym cos najpotrzebniejszego kupic i wyslac. Zawsze to jakas drobna pomoc. Odezwij sie na priv.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z ogromnego serca ci dziękuję za chęć pomocy. To był dom na działce taki.letniskowy ciocia ma jeszcze mieszkanie ale ten dom był dla nich najważniejsze. Ciocia z wujkiem mają jeszcze cześć rzeczy właśnie w mieszkaniu. Ale naprawdę ci dziękuję za chęć pomocy :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Można, przy trzeciej ciąży zero objawów, test zrobiłam jak się zorientawołam, że jakoś dawno okresu nie miałam. W 5tc byłam u gina o był pęcherzyk. Trzymam kciuki!
@StorAnia zrob test jak nie przyjdzie a nóż będzie świąteczny prezencik, zaciskam mocno!
U mnie, cóż przyszła @
Można mnie wpisać mnie do tabelki termin kolejnej @ 1 stycznia
Poczekam parę dni, bo przecież skoro wczoraj negatyw to raczej dziś też będzie taki sam wynik :)

Witam wszystkich z rana.
Ja testuję ale dopiero we wtorek najwcześniej. :) Choc zastanawiam się czy nie powinnam poczekać 1 dzień po spodziewanej @ ale nie wiem czy wytrzymam :p

Karolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)

Można, przy trzeciej ciąży zero objawów, test zrobiłam jak się zorientawołam, że jakoś dawno okresu nie miałam. W 5tc byłam u gina o był pęcherzyk. Trzymam kciuki!
@StorAnia zrob test jak nie przyjdzie a nóż będzie świąteczny prezencik, zaciskam mocno!
U mnie, cóż przyszła @
Można mnie wpisać mnie do tabelki termin kolejnej @ 1 stycznia
Wredna malpa! Nie lubimy jej!

Poczekam parę dni, bo przecież skoro wczoraj negatyw to raczej dziś też będzie taki sam wynik :)
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] 3mam kciukasy :)

Witam wszystkich z rana.
Ja testuję ale dopiero we wtorek najwcześniej. :) Choc zastanawiam się czy nie powinnam poczekać 1 dzień po spodziewanej @ ale nie wiem czy wytrzymam :p
Haha pewnie nie wytrzymasz ;) ja bym w zyciu nie wytrzymala [emoji23]

Karolka akurat ja nie muszę się pilnować. moja waga nie zmieniła się od dłuższego czasu po mamie jestem szczupłą osobą i nic na mnie nie działa :-)
Ja bym nie mogla w cukierni pracowac. Jak mam slodycze w zasiegu reki to jem az mnie zemdli [emoji23]
Nie dosc, ze bym nie mogla pracowac z powodu mdlosci to jeszcze bym tyle jadla slodyczy, ze trzeba by bylo zaczac dokladac do interesu [emoji23]

U nas z rana boboseksy byly [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
7f6883c6f53edab72fd9162075e7bf86.jpg

reklama
Wredna malpa! Nie lubimy jej!

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] 3mam kciukasy :)

Haha pewnie nie wytrzymasz ;) ja bym w zyciu nie wytrzymala [emoji23]

Ja bym nie mogla w cukierni pracowac. Jak mam slodycze w zasiegu reki to jem az mnie zemdli [emoji23]
Nie dosc, ze bym nie mogla pracowac z powodu mdlosci to jeszcze bym tyle jadla slodyczy, ze trzeba by bylo zaczac dokladac do interesu [emoji23]

U nas z rana boboseksy byly [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
7f6883c6f53edab72fd9162075e7bf86.jpg

Mi chyba nie dane jest zajsc w ciaze w tym cyklu... Nie bede prosic tego Moska.. Jak tak to on pierwszy a jak przychodzi co do czego to mu sie nie chce... Dzis tez mielismy poskakac, a tu dupa....dzis 13 dc.. Boboseksy byly w 7 i 11dc... Owulka teoretycznie ma byc w 15. Dc... :-(

Do góry