reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, jestem juz po wizycie u gina..
Moja torbiel sie zmniejszyla wiec jest postep! Owulacje w tym miesiacu mam z prawego jamnika i jak to gin wyliczyl przypada we wtorek :-)
Od srody wieczor 16 dc mam brac Duphaston w razie ciazy i zalecil mi ACARD brac codziennie, ze wzgledu na moje poronienie.
Jak dobrze pojdzie prezent na swieta powinien byc :-D

reklama
Hej, jestem juz po wizycie u gina..
Moja torbiel sie zmniejszyla wiec jest postep! Owulacje w tym miesiacu mam z prawego jamnika i jak to gin wyliczyl przypada we wtorek :-)
Od srody wieczor 16 dc mam brac Duphaston w razie ciazy i zalecil mi ACARD brac codziennie, ze wzgledu na moje poronienie.
Jak dobrze pojdzie prezent na swieta powinien byc :-D
ile mm miałaś pęcherzyk?

Witam się w aurze zimowej :)
WP_20161202_002.jpg

I zabieram się za czytanie co tam u Was ...mam chwilkę czasu zanim młodego zgarnę ze szkoły :)
Clo ...1 tabletka dziś wzięta ...muli mnie po niej niesłychanie :)

Załączniki

• WP_20161202_002.jpg
    WP_20161202_002.jpg
    543,6 KB · Wyświetleń: 381
Zobacz załącznik 785854
I zabieram się za czytanie co tam u Was ...mam chwilkę czasu zanim młodego zgarnę ze szkoły :)
To Twój widok z okna??? To mój widok ale z pracy
1480675175-1d1mld.jpeg

Zobacz załącznik 785854

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

wyplacz sie jesli musisz :( powiem Ci, ze jak ja po stracie ciazy nie moglam zajsc w 2014 roku przez rok to popadlam w taki stan, ze dziecko bylo number one i malo brakowalo zeby zwiazek mi sie rozpadl, dopiero przerwa polroczna od staran duzo dala i zobacz-trzeci cykl zaskoczylam i zaraz rodze :) i u mnie bylo tak, ze kazda ciaza w otoczeniu wtedy byla czyms przykrym, cieszylam sie oczywiscie, ale nie umialam zazdroscic tak naprawde, bo jak mozna komus zazdroscic szczescia? w lipcu 2015 zaszla bratowa i od kwietnia mamy niunie juz 8 miesieczna :) a zaraz dojdzie moj synek i radosc na calego :) nie mysl, ze innym sie udaje a Tobie nie, pomysl, ze i Tobie sie uda, nie teraz to za miesiac, dwa, trzy, ale zaszkoczysz :) wiem co mowie, bo przechodzilam to samo :)
ps i ja sie ciesze, moja rodzina sie cieszy a siostra mojego Tomka psuje nam ta radosc glupim zachowaniem i napadami zazdrosci (nie jest staraczka ani nic, tylko chce drugie bobo a jej facet nie chce) i gdzies to w nas siedzi i zabiera nam odrobine radosci :( nieraz becze, no ale co moge poczac...no to teraz ja sie wyzalilam...:(
Doskonale rozumiem. Gdy byłam w ciąży moja przyjaciółka zerwała ze mną kontakty...Później znowu byłyśmy blisko. Zresztą do dziś dnia. W zeszłym tygodniu ona w wieku 39 lat urodziła synka. Wcześniaczek, ale zdrowy i silny. Cieszę się razem z nią, ale małe ukucie zazdrości w sercu było...

ile mm miałaś pęcherzyk?
Podbijam pytanie bo też śledzę te pęcherzyki :p
Ja mam dzisiaj 30 dc. Zadnych testow na razie kupowac nie bede zeby mnie rece nie swierzbily. :laugh2:
Masz silną psychikę,bo ja bym już dawno jajko zniosła i po testy pobiegła przez zaspy :p
Wlasnie dzis gin mi powiedzial ze nawet do tygodnia plemniory zyja ;-)
Co lekarz to inna opinia :) Moja mi mówiła, że góra 3 jeśli zdrowe i warunki sprzyjające - to są w stanie zapłodnić.
Emzilka super info :) oby tak dalej!!!

U mnie pada...deszcz :(

Oj plodne jak nic sie zblizaja
emoji7.png
tak mnie zalalo przed chwila, ze myslalam, ze popuscilam
emoji23.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty daj przepis jak zrobić taki śluz :D:D:D

reklama
Doskonale rozumiem. Gdy byłam w ciąży moja przyjaciółka zerwała ze mną kontakty...Później znowu byłyśmy blisko. Zresztą do dziś dnia. W zeszłym tygodniu ona w wieku 39 lat urodziła synka. Wcześniaczek, ale zdrowy i silny. Cieszę się razem z nią, ale małe ukucie zazdrości w sercu było...
ode mnie sie kilka dziewczyn odsunelo jak zaszlam wtedy i teraz :( przykre to bardzo :(

Do góry