reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, jestem juz po wizycie u gina..
Moja torbiel sie zmniejszyla wiec jest postep! Owulacje w tym miesiacu mam z prawego jamnika i jak to gin wyliczyl przypada we wtorek :-)
Od srody wieczor 16 dc mam brac Duphaston w razie ciazy i zalecil mi ACARD brac codziennie, ze wzgledu na moje poronienie.
Jak dobrze pojdzie prezent na swieta powinien byc :-D

reklama
Hej, jestem juz po wizycie u gina..
Moja torbiel sie zmniejszyla wiec jest postep! Owulacje w tym miesiacu mam z prawego jamnika i jak to gin wyliczyl przypada we wtorek :-)
Od srody wieczor 16 dc mam brac Duphaston w razie ciazy i zalecil mi ACARD brac codziennie, ze wzgledu na moje poronienie.
Jak dobrze pojdzie prezent na swieta powinien byc :-D
ile mm miałaś pęcherzyk?

Witam się w aurze zimowej :)
WP_20161202_002.jpg

I zabieram się za czytanie co tam u Was ...mam chwilkę czasu zanim młodego zgarnę ze szkoły :)
Clo ...1 tabletka dziś wzięta ...muli mnie po niej niesłychanie :)

Załączniki

• WP_20161202_002.jpg
    WP_20161202_002.jpg
    543,6 KB · Wyświetleń: 386
Zobacz załącznik 785854
I zabieram się za czytanie co tam u Was ...mam chwilkę czasu zanim młodego zgarnę ze szkoły :)
To Twój widok z okna??? To mój widok ale z pracy
1480675175-1d1mld.jpeg

Zobacz załącznik 785854

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

wyplacz sie jesli musisz :( powiem Ci, ze jak ja po stracie ciazy nie moglam zajsc w 2014 roku przez rok to popadlam w taki stan, ze dziecko bylo number one i malo brakowalo zeby zwiazek mi sie rozpadl, dopiero przerwa polroczna od staran duzo dala i zobacz-trzeci cykl zaskoczylam i zaraz rodze :) i u mnie bylo tak, ze kazda ciaza w otoczeniu wtedy byla czyms przykrym, cieszylam sie oczywiscie, ale nie umialam zazdroscic tak naprawde, bo jak mozna komus zazdroscic szczescia? w lipcu 2015 zaszla bratowa i od kwietnia mamy niunie juz 8 miesieczna :) a zaraz dojdzie moj synek i radosc na calego :) nie mysl, ze innym sie udaje a Tobie nie, pomysl, ze i Tobie sie uda, nie teraz to za miesiac, dwa, trzy, ale zaszkoczysz :) wiem co mowie, bo przechodzilam to samo :)
ps i ja sie ciesze, moja rodzina sie cieszy a siostra mojego Tomka psuje nam ta radosc glupim zachowaniem i napadami zazdrosci (nie jest staraczka ani nic, tylko chce drugie bobo a jej facet nie chce) i gdzies to w nas siedzi i zabiera nam odrobine radosci :( nieraz becze, no ale co moge poczac...no to teraz ja sie wyzalilam...:(
Doskonale rozumiem. Gdy byłam w ciąży moja przyjaciółka zerwała ze mną kontakty...Później znowu byłyśmy blisko. Zresztą do dziś dnia. W zeszłym tygodniu ona w wieku 39 lat urodziła synka. Wcześniaczek, ale zdrowy i silny. Cieszę się razem z nią, ale małe ukucie zazdrości w sercu było...

ile mm miałaś pęcherzyk?
Podbijam pytanie bo też śledzę te pęcherzyki :p
Ja mam dzisiaj 30 dc. Zadnych testow na razie kupowac nie bede zeby mnie rece nie swierzbily. :laugh2:
Masz silną psychikę,bo ja bym już dawno jajko zniosła i po testy pobiegła przez zaspy :p
Wlasnie dzis gin mi powiedzial ze nawet do tygodnia plemniory zyja ;-)
Co lekarz to inna opinia :) Moja mi mówiła, że góra 3 jeśli zdrowe i warunki sprzyjające - to są w stanie zapłodnić.
Emzilka super info :) oby tak dalej!!!

U mnie pada...deszcz :(

Oj plodne jak nic sie zblizaja
emoji7.png
tak mnie zalalo przed chwila, ze myslalam, ze popuscilam
emoji23.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty daj przepis jak zrobić taki śluz :D:D:D

reklama
Doskonale rozumiem. Gdy byłam w ciąży moja przyjaciółka zerwała ze mną kontakty...Później znowu byłyśmy blisko. Zresztą do dziś dnia. W zeszłym tygodniu ona w wieku 39 lat urodziła synka. Wcześniaczek, ale zdrowy i silny. Cieszę się razem z nią, ale małe ukucie zazdrości w sercu było...
ode mnie sie kilka dziewczyn odsunelo jak zaszlam wtedy i teraz :( przykre to bardzo :(

Do góry