S
StorAnia
Gość
Ile to staranie nas kosztuje...Kotek ja też po zastrzyku ale wczoraj odpuściłam bo mój m miał focha,ale dziś i w nd mu nie odpuszczę tyle poświęceń
Ja bym nie odpuściła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile to staranie nas kosztuje...Kotek ja też po zastrzyku ale wczoraj odpuściłam bo mój m miał focha,ale dziś i w nd mu nie odpuszczę tyle poświęceń
A to jest na receptę? Żaden gin mi nie proponował [emoji17]Ja biore Acard caly cykl juz od roku, takze Antonia jesli mialas zakrzep to koniecznie bierz juz teraz Acard. polecam branie caly cykl.
wyplacz sie jesli musiszWitam kobitki ... niestety biel
a miałam nawet dobre przeczucia przed ...
Mam mega dola ... bardzo mi zależało aby urodzić w wakacje, bo mamy duże problemy z synem i bardzo dużo pracujemy, wiec marzyłam o tym aby się chociaż przez miesiąc nacieszyć bez stresu rodzinnie takim maluszkiem [emoji26] [emoji26] [emoji26] za pierwszym razem było bardzo dużo stresu o zdrowie syna (dlatego tez długo się nie decydowalismy)...wiec modliłam się aby teraz Bóg nam to wynagrodzil ... ale widocznie nie można mieć tego o czym się marzy ...
Przepraszam dziewczyny za smuty od rana ale jestem wdzięczna, że mogłam się wygadac
Ps. wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka z pracy zaszła w ciążę, że tak powiem 'w ostatniej chwili' jeśli chodzi o prace i przez to mam jeszcze większego dola, że innym tak się udaje a u mnie jak zwykle pod górkę [emoji17]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Powiem Wam ze ja w zeszłym cyklu starałam się w 6,8 o od 10-15 dc codziennie, z tym ze ja miałam problem i chyba ten dostinex mi pomógł i teraz nie chce codziennie bo przecież plemniki żyją co najmniej 2-3 dni wiec mam nadzieje ze jak prolaktynę mam ustabilizowana to zajdę jak każda nomalna laska która nie ma problemów, może się łudze ale już 2 razy zaszłam w ciąże w przeciągu pół roku.
A dostinex na prolaktynę biore od maja. Wiec to pewnie w tym tkwił problem ze przed 1,5 roku nie mogłam zajść.
i trzeba naprawdę częściej się seksic bo ja prawdopodobnie zaszłam w 6 dc gdzie owu zawsze było 16-18 dc/