NeSSi
Moderatorka
Ja nie Tylko w innym wątku buszowałam :*ode mnie sie kilka dziewczyn odsunelo jak zaszlam wtedy i teraz przykre to bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie Tylko w innym wątku buszowałam :*ode mnie sie kilka dziewczyn odsunelo jak zaszlam wtedy i teraz przykre to bardzo
what? u Cb taki sniego? u nas po snieguWitam się w aurze zimowej
Zobacz załącznik 785854
I zabieram się za czytanie co tam u Was ...mam chwilkę czasu zanim młodego zgarnę ze szkoły
Clo ...1 tabletka dziś wzięta ...muli mnie po niej niesłychanie
wiem o tych w realu pisze, nawe czesc nie powiedza na ulicyJa nie Tylko w innym wątku buszowałam :*
Łeeee ... dziwne ludzie :/wiem o tych w realu pisze, nawe czesc nie powiedza na ulicy
Podbijam pytanie bo też śledzę te pęcherzyki
Masz silną psychikę,bo ja bym już dawno jajko zniosła i po testy pobiegła przez zaspy
Co lekarz to inna opinia Moja mi mówiła, że góra 3 jeśli zdrowe i warunki sprzyjające - to są w stanie zapłodnić.
Ty daj przepis jak zrobić taki śluz
dokladnie wazne, ze ja sie ciesze juz tak blisko do spotkania z synkiemŁeeee ... dziwne ludzie :/
Nie martw się ...jak to się mawia: ''prawdziwych przyjaciół poznaje się w............ ciąży''
I nie czekaj, dawaj drugiedokladnie wazne, ze ja sie ciesze juz tak blisko do spotkania z synkiem
oszalalas?!I nie czekaj, dawaj drugie