reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki jesteście kochane ...dziś idę na piffko mikołajkowe ze znajomymi z pracy to nie będę myśleć mam nadzieję ... bo teraz jak tylko o tym pomyślę łzy mi się cisną do oczu ...
@ w poniedziałek ale od wczoraj mnie brzuch boli wiec może pojawi się wcześniej. Choć doskonale czułam owu, wiec byłoby podejrzenie skróconej fazy lutealnej :/
Kasiu to mój 3cs i zaraz zacznę 4 wiec nie ma tragedii. Ja tylko chciałam ustrzelic wakacje tak jak Wam pisałam. Bardzo Ci też współczuję, to jeszcze gorsze cieszyć się, wszystko zaplanować a tu niestety rzeczywistość pokazuje coś innego [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Emsi* przykro mi, ale będzie dobrze. Prędzej czy później się uda.
Dziewczyny jako, że jesteście wyroczniami dla mnie w kwestiach badań testów i czasu chciałam się zapytać kiedy można testować, hipotetycznie zakładając, że pęcherzyk pękł w tym tygodniu? Mam testy Pink, nie wiem jaka jest ich czułość. Termin @ nieznany z racji tego, że to byłaby pierwsza po poronieniu.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobitki ... niestety biel
a miałam nawet dobre przeczucia przed ...
Mam mega dola ... bardzo mi zależało aby urodzić w wakacje, bo mamy duże problemy z synem i bardzo dużo pracujemy, wiec marzyłam o tym aby się chociaż przez miesiąc nacieszyć bez stresu rodzinnie takim maluszkiem [emoji26] [emoji26] [emoji26] za pierwszym razem było bardzo dużo stresu o zdrowie syna (dlatego tez długo się nie decydowalismy)...wiec modliłam się aby teraz Bóg nam to wynagrodzil ... ale widocznie nie można mieć tego o czym się marzy ...
Przepraszam dziewczyny za smuty od rana ale jestem wdzięczna, że mogłam się wygadac
Ps. wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka z pracy zaszła w ciążę, że tak powiem 'w ostatniej chwili' jeśli chodzi o prace i przez to mam jeszcze większego dola, że innym tak się udaje a u mnie jak zwykle pod górkę [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kochana uda nam się wszystkim kiedyś. Tulam [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja miałam skrzep w zylaku w nodze, rozpuscilam go zastrzykami, 40 szt, nie ma już zakrzepu ale powiedzieli ze w ciąży trzeba będzie brać. A masz zastrzyki czy jakieś tabletki?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz biorę acard od 17dc,a potem heparyne w zastrzyku jeżeli będzie ciąża,profilaktycznie bo płód był martwy a tak będzie lepiej dokwiony,boję się jak diabli bo już insuliny biorę

Tak teraz biorę acard od 17dc,a potem heparyne w zastrzyku jeżeli będzie ciąża,profilaktycznie bo płód był martwy a tak będzie lepiej dokwiony,boję się jak diabli bo już insuliny biorę
Ja biore Acard caly cykl juz od roku, takze Antonia jesli mialas zakrzep to koniecznie bierz juz teraz Acard. polecam branie caly cykl.

Hej dziewczyny:)

Emsi jeszcze jest nadzieja póki nie ma @

Wczoraj gin zrobił mi usg i macica ładnie się oczyściła, nie widział lewego jajnika (wtf?), a na prawym pęcherzyk 7mm wiec powiedział ze owu za ok 2-3 tyg nie do końca w to wierze,
poprosiłam go o receptę na dostinex, przynajmniej nie będę musiała iść już na wizytę prywatna i mam 140pln w kieszeni, do tego kwas foliowy 0,4 mg.

zapytałam go czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania z racji, że poroniłam 2 razy, to powiedział ze mam isc do ginekologa-endokrynologa

reklama
Do góry