reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sylwia bardzo współczuję .... ja tez leżałam w pierwszej ciąży na patologii 3 razy i tez się bardzo boje ale ufam, mam nadzieje, ze teraz będzie inaczej....cóż innego pozostało. Musimy być dobrej myśli

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Oj dziewczyny naprodukowalyscie dzisiaj :), mi się dotyk w telefonie popsuł i nie mogłam nic pisać.
Bulbasek ty już nie testuj bo tylko się nastresujesz. Będzie ok. A macie zakaz na przytulanki?? Czy nic ci gin nie mówił??
Sylwkaq może to nie @ ;)
Emilka oby torbieli nie było. Chociaż, jak bóle są to i tak trzeba sprawdzić od czego. Na którą masz wizytę??
Kotek jak po wizycie??

Cześć dziewczyny
Ostatni czas był dla mnie straszny... szpital, operacja ratująca życie...
miałam nadzieję, że plamie ponieważ doszło do zagniezdzenia zarodka... następnego dnia z ostrym bólem podbrzusza trafiłam na sor gdzie lekarz stwierdził, iż boli mnie żołądek, przypisał leki na zgage i bez żadnych badań odesłał do domu... trzy dni później trafiłam do szpitala na oddział ginekologiczny ... po wykonaniu usg okazało się że w mojej jamie brzusznej znajduje się duża ilość płynu... była to krew... Pierwsza diagnoza- ciąża pozamaciczna... Przerazilam się... W trakcie operacji okazało się, że pękł mi torbiel, który krwawil przez 4 dni... cudem jest to, że nie doszło do zapalenia otrzewnej...
Myślicie, że może to wpłynąć na moją płodność,? na dalsze starania się o maleństwo?? lekarz powiedział, że za półtora miesiąca możemy znów zacząć starania... Ale po tym wszystkim przestałam wierzyć lekarzom...

O kurde, dobrze, że wszystko już ok. Tak jak Emzilka pisze takieb torbiele krwotoczne tworza sie bardzo szybko. Ja mialam wevwrzesniu 5 i 7 cm i do tego plyn w otrzewnej, wszystko zeszlo w miesiac. Takze lekarz mógł nie widzieć . A jak się teraz czujesz??

Oj dziewczyny naprodukowalyscie dzisiaj :), mi się dotyk w telefonie popsuł i nie mogłam nic pisać.
Bulbasek ty już nie testuj bo tylko się nastresujesz. Będzie ok. A macie zakaz na przytulanki?? Czy nic ci gin nie mówił??
Sylwkaq może to nie @ ;)
Emilka oby torbieli nie było. Chociaż, jak bóle są to i tak trzeba sprawdzić od czego. Na którą masz wizytę??
Kotek jak po wizycie??

Wiesz co, wolimy zaczekać do wizyty za 3 tyg. Jakoś innych sztuczek użyje z M :) żeby chlopina nie wysechl :)

reklama
Sylwkaq może to nie @ ;)
Kotek jak po wizycie??

Na szczescie na 9 rano... Juz mnir roznosi z nerwow... :|

Do góry