reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

P.S. U mnie spokój na morzu - pojajeczkowałam sobie wczoraj na wyjeździe z dala od Męża i tyle:)
Na Święta nastawiona jestem głównie na makowiec;)
I Dziewczyny mam pytanie - ja raczej nie zafasolkuję już w tym roku, więc dalej będę Staraczką 2017 czy już 2018? Mam nadzieję, że nasze forum będzie dalej istniało, bo trudno się z nim rozstać - nawet zafasolkowanym Dziewczynkom:) Dajcie znać.
Trzymam kciuki mocno za wszystkie Staraczki:)

reklama
P.S. U mnie spokój na morzu - pojajeczkowałam sobie wczoraj na wyjeździe z dala od Męża i tyle:)
Na Święta nastawiona jestem głównie na makowiec;)
I Dziewczyny mam pytanie - ja raczej nie zafasolkuję już w tym roku, więc dalej będę Staraczką 2017 czy już 2018? Mam nadzieję, że nasze forum będzie dalej istniało, bo trudno się z nim rozstać - nawet zafasolkowanym Dziewczynkom:) Dajcie znać.
Trzymam kciuki mocno za wszystkie Staraczki:)

E no wlasnie. A moze po prostu zmienic nazwe? Bez roku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji477]

Sylwka jak tam kochana ? @przyszla?

Ja mam jutro wyjście firmowe z okazji Mikołaja, wiec trzeba test zrobić rano czy grzane piffko czy herbatka ;)

Miłego dnia ladies !

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Bulbasek, gratuluję, tak myślałam, że jesteś w ciąży :-)

Bertha, trzymam kciuki, żeby się udało :-)

Nimitii, jak tak miałam ostatnio, mega mdłości, ogólnie objawy jak ciążowe, a wczoraj w pracy przywitała mnie @, także 2 dc dziś. Ciąży nie było, bo 3 razy test robiłam. Za to @ chyba nadrabia zaległości, bo mnie wręcz zalewa, a spóźnia się 2,5 tygodnia...

Nie wiem, czy słyszałyście o tragedii w kopalni miedzi na Dolnym Śląsku, ja tutaj właśnie mieszkam. Zginęło 8 osób. U nas tutaj prawie każdy ma w rodzinie przynajmniej 1 górnika, to taka praca jakby z pokolenia na pokolenie, u mnie ojciec i dziadek byli górnikami, mojego małego dziadek tak samo, połowa znajomych pracuje w kopalni. Wczoraj myśleliśmy, że zginął mój kuzyn, bo poinformowali o śmierci 23-latka, który pracował w KGHM od miesiąca i jeszcze na tym samym oddziale, na którym pracuje mój kuzyn. Dzięki Bogu był na wcześniejszej zmianie, ale u nas tutaj to taka tragedia, ja nie mogę się pozbierać. Przez to, że większość pracuje w kopalni czuje się taką przynależność, ciężko koło tego tak przejść z boku. Sorry, że Wam smęcę, ale kurcze nie mogę się ogarnąć :(

qdkkx1hpzei65q7s.png

Przed wczoraj dzwonił do mnie nasz doradca, który ogarniał nam kredyt na mieszkanie z propozycją pracy w banku. Nic pewnego, ale stwierdził, że był się nadawała i chciał mnie polecić, a ja nie wiem co mam robić. Warunki podobno mają dobre, ale nie rozmawiałam jeszcze z kierowniczka, tylko tu, gdzie obecnie pracuję mam umowę na stałe no i pracuję u znajomego. Trochę głupio będzie mi złożyć wypowiedzenie, poza tym będę musiała odłożyć starania. Kompletnie nie wiem co mam robić.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Lux, duży ten Twój chłopak :-) ciekawe jaką będzie miał wagę przy urodzeniu :-) mój wg usg miał jakoś 3300, a urodził się 3860 [emoji4] także różnica była, nie urodzilabym naturalnie. Ale to jest nic, bo u nas w szpitalu mają jakieś zje* usg, bo wiele koleżanek miało urodzić dzieci o prawie kilogram lżejsze, a meczyły się naturalnie, a potem im dzieci wyciskali na siłę [emoji52] ale nasz szpital to nie ma zbyt wysokiego poziomu...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry