reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bertha kochana a zarknij na moje wyniki proszę ...bardzo źle ? Robione w 2 dc

TSH
0.1758
LH
12.47 mlU/ml
f.pęcherzykowata 2.4 - 12.8
f. owulacyjna 14 - 85.6
f.lutealna 1.0 - 11.4
po przekwitaniu 7.7 - 58.5

FSH 10.59 mlU/ml
f.pęcherzykowata 3.5 - 12.5
f. owulacyjna 4.7 - 21.5
f.lutealna 1.7 -7.7
po przekwitaniu 25.8 - 134.8

ESTRADIOL 83.56 pg/ml
f.pęcherzykowata 12.5 - 166
f. owulacyjna 85.8- 498
f.lutealna 43.8 - 211
po przekwitaniu 5.0- 4300

PROLAKTYNA 163.44 mlU/ml
norma kobiety: 108.7 - 407.4

PROGESTERON 0.43 ng/ml
f.pęcherzykowata 0.057 - 0.893
f. owulacyjna 0.121 - 12.0
f.lutealna 1.83 - 23.9
po przekwitaniu <0.5 - 0.126

TESTOSTERON 24.31 ng/dl
Min: 6.4
Max: 48.1

P/c anty TPO 0.72 IU/ml
0 -5.61
A Lh?
Dobra, już widzę :D

reklama
Zrobiłabym znowu badanie hormonów bo 2 dc, ale okres mam taki, że prawie nie mam :/ I nie wiem czy taktować to jak @ :/

Bertha, jakbym mojego słyszała! Juz sie umawia ze szwagrem na wczasy w sierpniu :/ ja mu powiedziałam tez ostatnio, ze ma sie w końcu zdecydować ! Zreszta tak się umówiliśmy, że teraz ostatnia próba a potem pół roku przerwy.. ale jak nie bedzie współpracować to się wkurzę [emoji34]
Trzymam za ciebie dzisiaj kciuki!
Bulbasek, jeszcze raz gratuluje !! [emoji8]
Nimitti, a moze sie uda bez leków zajść? [emoji6]

Oczekiwanie, Sylwia.. przykro mi [emoji27]

Bulbasek gratulacje:)
ja może mysle nierozważnie ale już w tym cyklu chce się dalej starac, dziś nuz tylko krwawie-7 dc
dalej mierze temp. żeby miej więcej wiedzieć co i jak ;)
che isc do lekarza pod koniec grudnia do nowego który zajmuje się poronieniami, musi sprawdzić czy wszystko się oczyściło i może zleci jakies badania.

reklama
Do góry