bertha
Fanka BB :)
Dziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam sięmoże @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje
![]()
U mnie 2 dc, za 3 dni jadę z tabletami ...pietra mam, że HO-HO ...Ciekawe czy na 25.12. będzie jakiś prezent bo wtedy mam termin następnej fr@ncy
Wdech i wydech i do przodu ...
Yhhhhh -ehhhhh ...dawno się tak nie bałam![]()
Bedzie dobrze!! Clo dobre jestWywołać owu bo jej zwyczajnie nie mam. 2 cykle temu miałam 2 razy owu ..bo 2 razy w kilkudniowych odstępach mi pokazało na teście owu + objawy. Ale ona mówiła, że owu próbowała się pojawić i ani za pierwszym ani za drugim razem do niej niestety nie doszło ..Mam jeszcze niski progesteron, więc pewnie 12 dc dupka mi da ...i coś na pęknięcie pewnie ..bo pęcherzyki mam ładne ale mogą nie pękać ..Raz miałam pęcherzyk przetrwały ...i już to wtedy wskazywało na problemy z owu. Ale jaja rosną ładne ...po 21 mm
I na pekniecie zebys cos dostala, to nie powinno byc torbieli.
Clo z zasady dziala od razy w tym samym cyklu i tylko w nim, nie reguluje nic na przyszlosc. Wspomaga dojrzewanie pecherzykow. Ja np tez mam stymulowane czasem cykle clo, mimo, ze mam generalnie wlasna owulacje, ale sama tez chcialam, bo jak bierze sie clo, to czesto gęsto wiecej pecherzykow niz jeden dojrzewa - dwa, trzy - wiec i szanse są zwiekszonemam nadzieje, ze pomoze, mowila ginka kiedy masz sie spodziewac efektow? po ilu cyklach to powinno teroretycznie sie uregulowac?
Dziewczynki, jestem podekscytowana, dzisiaj IUI!
Pecherzyku, nie pękaj przed godz. 19-tą..
A zeby nie bylo tak pieknie, to wczoraj moj M mnie wkurzyl. Uwielbiamy Portugalie na wakacje. Moj zaczal juz marzyc o przyszlych wakacjach, ze tam pojedziemy i oglada rozne opcje, szuka z kim moglibysmy jechac i cos tam wynajac, zaangazowal sie ze ja nie moge.. Ja siedze cicho, bo sobie oczywiscie w glowie mysle, ze przeciez nigdzie nie pojedziemy, bo ja bede z wielkim brzuchem w kolejne wakacje
WTF%$#!%$@#&^%!@$&?????!!!!!!????????
Zdębialam normalnie
ech, ale facetom łatwo przychodzi tak odpuscic... no ale nic to.. Wybilam mu oczywiscie ten głupi pomysl z glowy. Teraz głęboki oddech i działamy dalej.