reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też masz problemy z owulacją?
Ciężko to stwierdzić naprawdę bo tak po prawdzie poszłam we wrześniu do mojego ginekologa powiedziałam "chce być w ciąży " on znając mnie dał mi leki i tyle. Oczywiście miałam badania robione wcześniej. Kiedy miałam stymulację z clo to czułam jajnik lewy raz prawy teraz nie czułam nic dlatego myślę że nie mam owu.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha, jakbym mojego słyszała! Juz sie umawia ze szwagrem na wczasy w sierpniu :/ ja mu powiedziałam tez ostatnio, ze ma sie w końcu zdecydować ! Zreszta tak się umówiliśmy, że teraz ostatnia próba a potem pół roku przerwy.. ale jak nie bedzie współpracować to się wkurzę [emoji34]
Trzymam za ciebie dzisiaj kciuki!
Bulbasek, jeszcze raz gratuluje !! [emoji8]
Nimitti, a moze sie uda bez leków zajść? [emoji6]

Oczekiwanie, Sylwia.. przykro mi [emoji27]
Basiu kto wie. Ale jak już pisalam wcześniej chyba nie miałam owulacji.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry