reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, zrobiłam test :) blada kreska, ale widoczna gołym okiem na żywo i pojawiła się od razu praktycznie. Test DOZ 10. Już napisałam do mojego lekarza. Oszaleje :)

Plamien na razie nie ma. Oby już nie wróciły.

Widać? :):):):):)

Załączniki

• 20161129_083018.jpg
    20161129_083018.jpg
    553,2 KB · Wyświetleń: 128
reklama
A może właśnie teraz, gdy się nie starasz to się uda :) o ile się nie zabezpieczacie :)
Mnie się udało namówić Mojego na badania. Jutro biorę urlop i idziemy razem. Bo bida sama pewnie by nie dotarła... mam nadzieję, że nie jest zbyt wiekowy i chociaż u niego będzie dobrze :-) wolę wiedzieć niż łudzić się nadzieją...
Nie sądzę nie czułam owulacji w tym miesiącu wiec raczej nic z tego nie będzie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

sama jestem ciekawa co tak naprawde jest przyczyna niepowodzen u Cb, bo zajsc zaszlas jednak, wiec mozesz...
I ja ciekawa jestem ...Ona bardziej obstawia słabe nasienie mojego K. Ale powiedziała mi, że jeśli owu by była to nawet słaby plemnik jest w stanie sobie poradzić. Mówiła, że pacjentki które prowadziła zachodziły same w ciążę nawet jak mężczyzna miał złe parametry nasienia.
Ja obstawiam, że jednak te moje owu jest problemem. No i hormony ..

Dziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam się :( może @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje :(
Może @ nie przyjdzie [emoji4]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

I ja ciekawa jestem ...Ona bardziej obstawia słabe nasienie mojego K. Ale powiedziała mi, że jeśli owu by była to nawet słaby plemnik jest w stanie sobie poradzić. Mówiła, że pacjentki które prowadziła zachodziły same w ciążę nawet jak mężczyzna miał złe parametry nasienia.
Ja obstawiam, że jednak te moje owu jest problemem. No i hormony ..
a mowila cos o hormonach, czy tylko Ty spekulujesz, ze moga to byc hormony?

reklama
Dziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam się :( może @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje :(
Kurcze Sylwka przykro mi [emoji17] ... mnie to już tak wkurza ten czas przed @ oszalec można wsłuchując się we wszystko. U mnie też inaczej niż zawsze ale bankowo nic nie znaczy ... ale nadzieja jest zawsze ... eh

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry