Bulbasek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie sądzę nie czułam owulacji w tym miesiącu wiec raczej nic z tego nie będzie.A może właśnie teraz, gdy się nie starasz to się uda o ile się nie zabezpieczacie
Mnie się udało namówić Mojego na badania. Jutro biorę urlop i idziemy razem. Bo bida sama pewnie by nie dotarła... mam nadzieję, że nie jest zbyt wiekowy i chociaż u niego będzie dobrze :-) wolę wiedzieć niż łudzić się nadzieją...
WidaćKochane, zrobiłam test blada kreska, ale widoczna gołym okiem na żywo i pojawiła się od razu praktycznie. Test DOZ 10. Już napisałam do mojego lekarza. Oszaleje
Plamien na razie nie ma. Oby już nie wróciły.
Widać?
I ja ciekawa jestem ...Ona bardziej obstawia słabe nasienie mojego K. Ale powiedziała mi, że jeśli owu by była to nawet słaby plemnik jest w stanie sobie poradzić. Mówiła, że pacjentki które prowadziła zachodziły same w ciążę nawet jak mężczyzna miał złe parametry nasienia.sama jestem ciekawa co tak naprawde jest przyczyna niepowodzen u Cb, bo zajsc zaszlas jednak, wiec mozesz...
Może @ nie przyjdzie [emoji4]Dziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam się może @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje
a mowila cos o hormonach, czy tylko Ty spekulujesz, ze moga to byc hormony?I ja ciekawa jestem ...Ona bardziej obstawia słabe nasienie mojego K. Ale powiedziała mi, że jeśli owu by była to nawet słaby plemnik jest w stanie sobie poradzić. Mówiła, że pacjentki które prowadziła zachodziły same w ciążę nawet jak mężczyzna miał złe parametry nasienia.
Ja obstawiam, że jednak te moje owu jest problemem. No i hormony ..
bardzo sie ciesze!!!!Kochane, zrobiłam test blada kreska, ale widoczna gołym okiem na żywo i pojawiła się od razu praktycznie. Test DOZ 10. Już napisałam do mojego lekarza. Oszaleje
Plamien na razie nie ma. Oby już nie wróciły.
Widać?
A jest takie ryzyko? Widziałam, że dużo dziewczyn bierzeClostilbegyt Oczami wyobraźni to już widzę jakieś torbiele jak mi zrobi a nie ciążę
Kurcze Sylwka przykro mi [emoji17] ... mnie to już tak wkurza ten czas przed @ oszalec można wsłuchując się we wszystko. U mnie też inaczej niż zawsze ale bankowo nic nie znaczy ... ale nadzieja jest zawsze ... ehDziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam się może @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje