reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nessi tylko to juz 12dpo wiec raczej powinno cos wyjść. No nic @ w czwartek, poczekam :(

Główka do góry .. póki nie ma to czekamy :) Patrząc inaczej ...jak nie teraz to następnym razem. W końcu musi się udać!
Tarczycę leczę. Hormony oki...
Tarczycę masz ponad normę ?
Ciekawe jak to jest, gdy ma się tych jednostek za mało ..
taaaa a co ginka gadala na temat tych lekow? w czym Tobie dokladnie maja pomoc? wywolac owu, skrocic cykle? co tam jeszcze?
Wywołać owu bo jej zwyczajnie nie mam. 2 cykle temu miałam 2 razy owu ..bo 2 razy w kilkudniowych odstępach mi pokazało na teście owu + objawy. Ale ona mówiła, że owu próbowała się pojawić i ani za pierwszym ani za drugim razem do niej niestety nie doszło ..Mam jeszcze niski progesteron, więc pewnie 12 dc dupka mi da ...i coś na pęknięcie pewnie ..bo pęcherzyki mam ładne ale mogą nie pękać ..Raz miałam pęcherzyk przetrwały ...i już to wtedy wskazywało na problemy z owu. Ale jaja rosną ładne ...po 21 mm

Główka do góry .. póki nie ma to czekamy :) Patrząc inaczej ...jak nie teraz to następnym razem. W końcu musi się udać!

Tarczycę masz ponad normę ?
Ciekawe jak to jest, gdy ma się tych jednostek za mało ..

Wywołać owu bo jej zwyczajnie nie mam. 2 cykle temu miałam 2 razy owu ..bo 2 razy w kilkudniowych odstępach mi pokazało na teście owu + objawy. Ale ona mówiła, że owu próbowała się pojawić i ani za pierwszym ani za drugim razem do niej niestety nie doszło ..Mam jeszcze niski progesteron, więc pewnie 12 dc dupka mi da ...i coś na pęknięcie pewnie ..bo pęcherzyki mam ładne ale mogą nie pękać ..Raz miałam pęcherzyk przetrwały ...i już to wtedy wskazywało na problemy z owu. Ale jaja rosną ładne ...po 21 mm
mam nadzieje, ze pomoze, mowila ginka kiedy masz sie spodziewac efektow? po ilu cyklach to powinno teroretycznie sie uregulowac?

ałłłła, czytalas o laparoskopii cos konkretniej?
Czytałam dlatego tego tematu na tapecie nie rozważam jeszcze :D
Panicznie się boję ...jedyną operację jaką miałam była cesarka i nie mam dobrych doświadczeń ...zresztą czytałam też o możliwych komplikacjach po laparo i dziękuję serdecznie.
Wychodzę z założenia, że skoro 2 razy udało mi się w ciążę zajść a pojawiają się problemy z owulacją to nie jest to wina jakichś zrostów czy czegoś ...;)

Czytałam dlatego tego tematu na tapecie nie rozważam jeszcze :D
Panicznie się boję ...jedyną operację jaką miałam była cesarka i nie mam dobrych doświadczeń ...zresztą czytałam też o możliwych komplikacjach po laparo i dziękuję serdecznie.
Wychodzę z założenia, że skoro 2 razy udało mi się w ciążę a jednak pojawiają się problemy z owulacją to nie jest to wina jakichś zrostów czy czegoś ...;)
sama jestem ciekawa co tak naprawde jest przyczyna niepowodzen u Cb, bo zajsc zaszlas jednak, wiec mozesz...

reklama
Do góry