S
StorAnia
Gość
Tarczycę leczę. Hormony oki...A u Ciebie jak wyszły wyniki hormonów ?
U mnie oprócz braku owu, tarczyca poniżej normy ...nie znam się na zależnościach ft3 i ft4 ale chyba nie wyszły źle ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tarczycę leczę. Hormony oki...A u Ciebie jak wyszły wyniki hormonów ?
U mnie oprócz braku owu, tarczyca poniżej normy ...nie znam się na zależnościach ft3 i ft4 ale chyba nie wyszły źle ..
taaaa a co ginka gadala na temat tych lekow? w czym Tobie dokladnie maja pomoc? wywolac owu, skrocic cykle? co tam jeszcze?Ginka mi dała to wzięłam
No zobaczymy ...czy coś to da ..to tylko 3 cykle- no góra 4 jak wezmę raz na lewo
Póki nie ma @ jeszcze nic straconego .
Nessi tylko to juz 12dpo wiec raczej powinno cos wyjść. No nic @ w czwartek, poczekam
Tarczycę masz ponad normę ?Tarczycę leczę. Hormony oki...
Wywołać owu bo jej zwyczajnie nie mam. 2 cykle temu miałam 2 razy owu ..bo 2 razy w kilkudniowych odstępach mi pokazało na teście owu + objawy. Ale ona mówiła, że owu próbowała się pojawić i ani za pierwszym ani za drugim razem do niej niestety nie doszło ..Mam jeszcze niski progesteron, więc pewnie 12 dc dupka mi da ...i coś na pęknięcie pewnie ..bo pęcherzyki mam ładne ale mogą nie pękać ..Raz miałam pęcherzyk przetrwały ...i już to wtedy wskazywało na problemy z owu. Ale jaja rosną ładne ...po 21 mmtaaaa a co ginka gadala na temat tych lekow? w czym Tobie dokladnie maja pomoc? wywolac owu, skrocic cykle? co tam jeszcze?
mam nadzieje, ze pomoze, mowila ginka kiedy masz sie spodziewac efektow? po ilu cyklach to powinno teroretycznie sie uregulowac?Główka do góry .. póki nie ma to czekamy Patrząc inaczej ...jak nie teraz to następnym razem. W końcu musi się udać!
Tarczycę masz ponad normę ?
Ciekawe jak to jest, gdy ma się tych jednostek za mało ..
Wywołać owu bo jej zwyczajnie nie mam. 2 cykle temu miałam 2 razy owu ..bo 2 razy w kilkudniowych odstępach mi pokazało na teście owu + objawy. Ale ona mówiła, że owu próbowała się pojawić i ani za pierwszym ani za drugim razem do niej niestety nie doszło ..Mam jeszcze niski progesteron, więc pewnie 12 dc dupka mi da ...i coś na pęknięcie pewnie ..bo pęcherzyki mam ładne ale mogą nie pękać ..Raz miałam pęcherzyk przetrwały ...i już to wtedy wskazywało na problemy z owu. Ale jaja rosną ładne ...po 21 mm
A na te pytania odpowiedziała: ''zobaczymy'' :/mam nadzieje, ze pomoze, mowila ginka kiedy masz sie spodziewac efektow? po ilu cyklach to powinno teroretycznie sie uregulowac?
ałłłła, czytalas o laparoskopii cos konkretniej?A na te pytania odpowiedziała: ''zobaczymy'' :/
Dała mi na 3 cykle a potem ew. laparo :/
Czytałam dlatego tego tematu na tapecie nie rozważam jeszczeałłłła, czytalas o laparoskopii cos konkretniej?
sama jestem ciekawa co tak naprawde jest przyczyna niepowodzen u Cb, bo zajsc zaszlas jednak, wiec mozesz...Czytałam dlatego tego tematu na tapecie nie rozważam jeszcze
Panicznie się boję ...jedyną operację jaką miałam była cesarka i nie mam dobrych doświadczeń ...zresztą czytałam też o możliwych komplikacjach po laparo i dziękuję serdecznie.
Wychodzę z założenia, że skoro 2 razy udało mi się w ciążę a jednak pojawiają się problemy z owulacją to nie jest to wina jakichś zrostów czy czegoś ...
Hej, idę drugi raz na histeroskopie. Mam tendencje do polipów i w macicy i na szyjce.Przykro mi oczekiwanietrzeba znowu działać i się nie poddawaćna jaki zabieg oczekiwanie??
Kochana glowa do góry :*Nessi tylko to juz 12dpo wiec raczej powinno cos wyjść. No nic @ w czwartek, poczekam