Antonia2016
Fanka BB :)
Bulbasek i jak tam dzisiaj? Śpisz jeszcze? Wstawaj! I test rób [emoji6]!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dupa... pierwszy cykl z Clo bez rewelacji...Clostilbegyt Oczami wyobraźni to już widzę jakieś torbiele jak mi zrobi a nie ciążę
widze, ze jednak sie zdecydowalas na te leki?Clostilbegyt Oczami wyobraźni to już widzę jakieś torbiele jak mi zrobi a nie ciążę
U mnie dupa... pierwszy cykl z Clo bez rewelacji...
Ginka mi dała to wzięłamwidze, ze jednak sie zdecydowalas na te leki?
Dziewczyny niestety negatyw..
Strasznie to wszystko dziwne, juz chyba żaden objaw nie przekona mnie, że jestem w ciąży..
Zostaly dwa dni do @ a tu piersi nie daja znaku, ZAWSZE dawaly i czuje podbrzusze od piatku a moze i wcześniej..
Naprawdę nie chciałam nic sobie wmawiać, nie doszukiwalam się może @ się po prostu spozni.. Ale nawet owu na to nie wskazuje
Nessi tylko to juz 12dpo wiec raczej powinno cos wyjść. No nic @ w czwartek, poczekamGinka mi dała to wzięłam
No zobaczymy ...czy coś to da ..to tylko 3 cykle- no góra 4 jak wezmę raz na lewo
Póki nie ma @ jeszcze nic straconego .