reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny czy to ważne ile mamy kilo,ważne że mamy druga osobę co nas kocha,jesteśmy silne,dobre ludzie to widzą.,mamy cel w życiu,a resztą się nie przejmujcie,moje życie mój dom i moja dupka,nikt wam nie da kromki chleba,trzeba brać los jakim jest i patrzyć w przyszłość,cyce w górę i do roboty tej ciekawszej:)
Cudowny jest Twój optymizm :) mam nadzieję, że się nim zarażę :D
Niby masz rację, ale z tego co piszą otyłość dyskwalifikuje mnie w dążeniu do posiadania dziecka. A niestety jak biorę hormony to tyję na maxa...

Nie nie, błąd mi się wdarł słowo "nie jestem" się nie załączyło tylko jestem :)
Nie jestem w ciąży i pewnie już nie będę ;) ale to świadoma decyzja tak miało być a jestem tu z wami jeszcze bo kibicuje Spark Dociu Bulbasek (;*) Bertha Emilce Emsi queen_b siwa (tule) ponieważ z nimi zaczynałam gdy dołączyłam. Teraz po prostu się już tak nie udzielam bo nie mam o czym ale kibicuje wam wszystkim :)
No i czekam na zdjęcie synka Lux :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A może właśnie teraz, gdy się nie starasz to się uda :) o ile się nie zabezpieczacie :)
Mnie się udało namówić Mojego na badania. Jutro biorę urlop i idziemy razem. Bo bida sama pewnie by nie dotarła... mam nadzieję, że nie jest zbyt wiekowy i chociaż u niego będzie dobrze :-) wolę wiedzieć niż łudzić się nadzieją...

Buuu [emoji17] ... ściskam

Sylwka czekamy ....

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Musicie poczekać, zrobię, jak mi się znowu zachce siku hehe
Wszystko się dzisiaj pokickalo. Mąż zapomniał nastawić budzikow pierwszy raz od x czasu! Wiec sie dopiero szykuje, wstane z nim, wypije kawke i sikne.
A chcialam jak on spokojnie wstanie pojdzie na sniadanie, siknac i moze zrobić mi poranną niespodziankę, ale chyba nie wyjdzie.

Bulbasek jak powtórka testu???:-D
Oczekiwanie przykro mi...następnym razem się uda:-) :)
Sylwka czekamy na wieści..
Ja nocke z głowy bo od wczoraj moj młodszy goraczkuje i w nocy tez.mój ma tendencję do wysokich gorączek czasem bardzo i co chwile na przemian dawalam mu inne syropy.masakra.moze dzis bedzie lepiej:no2:

Musicie poczekać, zrobię, jak mi się znowu zachce siku hehe
Wszystko się dzisiaj pokickalo. Mąż zapomniał nastawić budzikow pierwszy raz od x czasu! Wiec sie dopiero szykuje, wstane z nim, wypije kawke i sikne.
A chcialam jak on spokojnie wstanie pojdzie na sniadanie, siknac i moze zrobić mi poranną niespodziankę, ale chyba nie wyjdzie.
To czekamy cierpliwie ... tylko jak ja się wyszykuje z zaciśniętymi kciukami [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

U mnie @ przyszła. Smutasny dzień w pracy. Później muszę zadzwonić i się umówić na zabieg. Także ten cykl też na straty [emoji29].
Czekam na pozostałe , oby u was było pozytywnie.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry