reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha mialam takie przeczucie [emoji4] ze jesteś. Wielkie gratulacje!

Ja dziś po usg genetycznym. Dzidziuch zdrowy 5,2cm, płci nie dał podejrzeć ;)

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Super buziaki cieszę się ogromnie

reklama
Dziś 29 dc. 11 dpo. Testowalam w 8 dpo i nic nie bylo. Troche sie boje, bo na papierze teraz wieczorem mialam troche rozowego. Martwie sie, ze to sie nie utrzyma. Mam w sobie przeogromna radość, ale chciałabym żeby nic mi już nie poleciało.
Kochana wierzę, że będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i myśl pozytywnie ! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Nie nie, błąd mi się wdarł słowo "nie jestem" się nie załączyło tylko jestem :)
Nie jestem w ciąży i pewnie już nie będę ;) ale to świadoma decyzja tak miało być a jestem tu z wami jeszcze bo kibicuje Spark Dociu Bulbasek (;*) Bertha Emilce Emsi queen_b siwa (tule) ponieważ z nimi zaczynałam gdy dołączyłam. Teraz po prostu się już tak nie udzielam bo nie mam o czym ale kibicuje wam wszystkim :)
No i czekam na zdjęcie synka Lux :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
:) :*
Haha mialam takie przeczucie [emoji4] ze jesteś. Wielkie gratulacje!

Ja dziś po usg genetycznym. Dzidziuch zdrowy 5,2cm, płci nie dał podejrzeć ;)

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Gratulacje!!! Szkoda ze nie pokazał bobasek co ma miedzy nóżkami ;)

dzieki :) no nawet ok, ale skurcze nog mam straszne i magnez juz zmniejszylam zeby wyplukac go z orgaznimu :) maly oczywiscie dyskoteka na calego :D wlasnie nas pakuje powoli do szpitala :D
20161128-180738.jpg
O mamusiu jak ten czas leci :) spakowanym trzeba być bo nigdy nie wiadomo kiedy małemu się za chce opuścić matczyne łono :wink: te dolegliwości, które masz niedługo pójdą w zapomnienie :D
Sama nie mogę się doczekać tego małego słodziaka :biggrin2:

Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
Bulbasek wiedziałam, tak czułam :D
Jutro będą piękniejsze kreseczki bo będą wyraźniejsze :happy: ściskam was :biggrin2:

Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj u lekarza z obawą, że coś tam się poprzestawialo po tym poronieniu bo to już 6 tyg. Zrobiła mi usg i faktycznie się poprzestawialo, ale z czasem tylko, dzisiaj piekny dorodny wielki pęcherzyk [emoji38]
Mamy się brać do dzieła dzisiaj i co dwa.dni, ewentualnie w pon lub środę na sprawdzenie czy pękł. Jak to jest z tym pekaniem, wiecie ile to trwa?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To działajcie ostro :D

reklama
Do góry