Super buziaki cieszę się ogromnieHaha mialam takie przeczucie [emoji4] ze jesteś. Wielkie gratulacje!
Ja dziś po usg genetycznym. Dzidziuch zdrowy 5,2cm, płci nie dał podejrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super buziaki cieszę się ogromnieHaha mialam takie przeczucie [emoji4] ze jesteś. Wielkie gratulacje!
Kochana wierzę, że będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i myśl pozytywnie ! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji6] [emoji6] [emoji6]Dziś 29 dc. 11 dpo. Testowalam w 8 dpo i nic nie bylo. Troche sie boje, bo na papierze teraz wieczorem mialam troche rozowego. Martwie sie, ze to sie nie utrzyma. Mam w sobie przeogromna radość, ale chciałabym żeby nic mi już nie poleciało.
:*Nie nie, błąd mi się wdarł słowo "nie jestem" się nie załączyło tylko jestem
Nie jestem w ciąży i pewnie już nie będę ale to świadoma decyzja tak miało być a jestem tu z wami jeszcze bo kibicuje Spark Dociu Bulbasek (;*) Bertha Emilce Emsi queen_b siwa (tule) ponieważ z nimi zaczynałam gdy dołączyłam. Teraz po prostu się już tak nie udzielam bo nie mam o czym ale kibicuje wam wszystkim
No i czekam na zdjęcie synka Lux
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!! Szkoda ze nie pokazał bobasek co ma miedzy nóżkamiHaha mialam takie przeczucie [emoji4] ze jesteś. Wielkie gratulacje!
O mamusiu jak ten czas leci spakowanym trzeba być bo nigdy nie wiadomo kiedy małemu się za chce opuścić matczyne łono te dolegliwości, które masz niedługo pójdą w zapomnieniedzieki no nawet ok, ale skurcze nog mam straszne i magnez juz zmniejszylam zeby wyplukac go z orgaznimu maly oczywiscie dyskoteka na calego wlasnie nas pakuje powoli do szpitala
Bulbasek wiedziałam, tak czułamBoże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
No szkoda ale w nieskończoność nie uda mu się ukrywać [emoji14] w końcu się dowiem:*
Gratulacje!!! Szkoda ze nie pokazał bobasek co ma miedzy nóżkami
I ja mam dwóch synów 12 latek i 5 latek cudowni sąhej. Bulbasek czekam na zdjecie!!Zapmarta ja tez mam dwoch synow i staram sie o trzecie.
To działajcie ostroCześć dziewczyny. Byłam dzisiaj u lekarza z obawą, że coś tam się poprzestawialo po tym poronieniu bo to już 6 tyg. Zrobiła mi usg i faktycznie się poprzestawialo, ale z czasem tylko, dzisiaj piekny dorodny wielki pęcherzyk [emoji38]
Mamy się brać do dzieła dzisiaj i co dwa.dni, ewentualnie w pon lub środę na sprawdzenie czy pękł. Jak to jest z tym pekaniem, wiecie ile to trwa?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom