Bulbasek
Fanka BB :)
powtórz z rana napewno bedzie wyrazniejsza,super!!!
Tak chce zrobić. Ja w to nie wierzę. Mam właśnie Parkinsona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powtórz z rana napewno bedzie wyrazniejsza,super!!!
no ja mysle, ze instynkt duzo mi podpowie, jakos jak czlowiek bawi dzieci z rodziny to luzik a kuzwa przy swim strachnie boj sie!po pierwsze nie wiadomo czy bedzie miało wogóle kolki.a po drugie zobaczysz ze bedziesz wiedziala co robic sama od siebie.tak juz jest ze jakos wiemy i kazda z nas sie boi ale dajemy rade nie?buzki
Widać ... gratki kochana !!!! [emoji38] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.
Aż się trzese. widać i Was???
Gratulacje!!!Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
WIEDZIAŁAM!!! [emoji16] [emoji7] [emoji7] [emoji173]Tak chce zrobić. Ja w to nie wierzę. Mam właśnie Parkinsona.
Ooo, dzięki, poczytam! Bo jak go złapala pod koniec października bostonka, a że był osłabiony to przypałętał się paciorkowiec. Cała buzia wokół ust jak jeden strup i popękana [emoji17] a od tamtej pory 2 zapalenie oskrzeli i duszności jakieś, masakra, szkoda Bąbla [emoji17]Windy polecam entitis mój syn co szedł do przedszkola to 2 tg choroby. Bierze już entitis 6 ty i ani kataru! Poczytaj o tym
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom