reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nie boj sie!po pierwsze nie wiadomo czy bedzie miało wogóle kolki;).a po drugie zobaczysz ze bedziesz wiedziala co robic sama od siebie.tak juz jest ze jakos wiemy i kazda z nas sie boi ale dajemy rade nie?:-) :)buzki
no ja mysle, ze instynkt duzo mi podpowie, jakos jak czlowiek bawi dzieci z rodziny to luzik a kuzwa przy swim strach :D

Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.

Aż się trzese. widać i Was???
Widać ... gratki kochana !!!! [emoji38] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
Gratulacje!!! :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lux nie martw się na zapas każde dziecko jest inne. Tak jak judytka piszę w końcu złapiesz i to szybko i tylko Ty będziesz wiedziała najlepiej co dla twojego synka jest najlepsze.
I tylko nie daj się zwarjowac każde z nas coś na początku nie wychodziło pamiętaj ! ;)

Bulbasek ja to bym chciała żebyś już nasikała :D chce widzieć lawinę testów!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak chce zrobić. Ja w to nie wierzę. Mam właśnie Parkinsona. :D
WIEDZIAŁAM!!! [emoji16] [emoji7] [emoji7] [emoji173]
To która następna? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Windy polecam entitis mój syn co szedł do przedszkola to 2 tg choroby. Bierze już entitis 6 ty i ani kataru! Poczytaj o tym ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, dzięki, poczytam! Bo jak go złapala pod koniec października bostonka, a że był osłabiony to przypałętał się paciorkowiec. Cała buzia wokół ust jak jeden strup i popękana [emoji17] a od tamtej pory 2 zapalenie oskrzeli i duszności jakieś, masakra, szkoda Bąbla [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry