Odpalam kciuki, za kreseczki &&I mi też się marzą nasze kreseczki . Niech moc będzie z nami z rana [emoji4]
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Magda36
Fanka BB :)
Jeśli mnie masz robionej cytologii to możesz nawet godzinę przed.Pytanie z cyklu glupich [emoji14]
W piatek ide do ginekologa, do kiedy moge sie serduszkowac z Mezem, aby na usg nie byl zaklucony niczym odczyt ;p
Przepraszam z gory za to pytanie, ale nie chce stracic ewentualnej szansy i nie chce rowniez aby cos na usg bylo nieczytelne, jak cos tam jeszcze zostanie
Nie przepraszaj nie wstydzę się tego tak było. Wyobraź sobie że nie! Sama byłam szoku (przypuszczam że mój ginekolog też; )). Owszem nie umiałam zajść w ciążę wcześniej ale to dlatego ponieważ miałam wysoki poziom testosteronu. Dostałam na to leki i clo i pyk pierwszy cykl k zdrowa ciąża ( w dniu testu ważyłam pewnie 115 kg). Rok temu natomiast zaszłam samoistnie bez żadnych wspomagaczy (wtedy schudłam 20 kg) ale niestety poroniłam. A teraz patrz te same leki a nawet więcej bo i olej z wiesiołka i mioviarian i plus clo i metformina i nic. Nie udało się. Nie wiem czemu ale widocznie tak miało być.Masz rację.
Przepraszam, że pytam. Ale pomimo nadwagi nie miałaś problemu z zajściem w ciążę?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Ja 30 cykl. Od jutra pewnnie 31'A Wy długo dziewczyny sie staracie :-)?
Boże cieszę się bardzoBoże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
Myślę że z własnym będzie jeszcze łatwiej. Strach jest tylko przed, potem samo przyjdzie. Moja bratowa nie lubi dzieci, zająć się nimi nie umie, myślę że moja 9 córka lepiej to robi. Jak się dowiedziałam ze bratowa w ciąży to ja miałam stracha. Bałam się o to biedne dziecko. A tu nagle mała się rodzi brat i bratowa jakby już 5 dzieci mieli, kąpiele, ubieranie, przewijanie, karmienie. SZOK!!! Mała ma 1,5 roku ma się dobrze i jest super. Także będzie dobrze.
opiekowac sie umiem, pielegnowac tez, o to sie nie boje akurat
S
StorAnia
Gość
Pytałam bo jestem tęga, na dodatek mam 39 lat i chyba małe szanse na drugie dziecko... przy pierwszej ciąży też byłam tęga, ale 18 lat młodsza...Tracę nadzieję. Z dnia na dzień jest mi coraz bardziej smutno...Nie przepraszaj nie wstydzę się tego tak było. Wyobraź sobie że nie! Sama byłam szoku (przypuszczam że mój ginekolog też; )). Owszem nie umiałam zajść w ciążę wcześniej ale to dlatego ponieważ miałam wysoki poziom testosteronu. Dostałam na to leki i clo i pyk pierwszy cykl k zdrowa ciąża ( w dniu testu ważyłam pewnie 115 kg). Rok temu natomiast zaszłam samoistnie bez żadnych wspomagaczy (wtedy schudłam 20 kg) ale niestety poroniłam. A teraz patrz te same leki a nawet więcej bo i olej z wiesiołka i mioviarian i plus clo i metformina i nic. Nie udało się. Nie wiem czemu ale widocznie tak miało być.
Przykro mi kochana nie trać wiary w końcu się uda. Widzisz ja jestem gruba mam otyłość i daje rade wprawdzie nie jestem w ciąży i już nie będę ale byłam grubsza niż teraz i zaszłam w ciążę na pewno dasz radę wierzę w ciebie :*Pytałam bo jestem tęga, na dodatek mam 39 lat i chyba małe szanse na drugie dziecko... Tracę nadzieję. Z dnia na dzień jest mi coraz bardziej smutno...
Magda36
Moja ciąża tez była zagrożona od 20 tyg. Córeczka urodziła się miesiąc przed terminem. A przez pierwsze tygodnie baaardzo źle się czułam. Wymioty i nudności , nawet leki nie pomagały. Mogłam jeść tylko lody. Niestety pojawiła się nietolerancja glukozy. Nie bylam w stanie podniesc sie z lozka. Tak do 17 tyg., a gdy poczułam się lepiej ( wymioty tylko 3-4 razy dziennie) pojawiły się skurcze. I leżenie do końca ciąży. Dodam tylko ze w ciąży schudłam 12 kg. Idąc do porodu miałam 3 kg mniej niż przed ciążą.Ja druga ciąże miałam straszną, zagrożona od początku. 12tc już pojawiły sie skurcze silne, sięgające 70%, potem wielowodzie, i te wieczne rozmowy lekarzy nad moim usg, czego moje dziecko nie ma, jak długo pożyje po porodzie. Leków cała masa, problemy przez to z sercem i z nerkami. Brzuch tak wielki, że żebra mi wygonało na zewnątrz. Duszności straszne. Nie dotrzymałam do końca, urodziłam wcześniaka. Po tym doświadczeniu nie mogłam zajść w ciąże prze 10 lat.
reklama
S
StorAnia
Gość
Czy dobrze rozumiem, że jesteś w ciąży?Przykro mi kochana nie trać wiary w końcu się uda. Widzisz ja jestem gruba mam otyłość i daje rade wprawdzie nie jestem w ciąży i już nie będę ale byłam grubsza niż teraz i zaszłam w ciążę na pewno dasz radę wierzę w ciebie :*