reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj u lekarza z obawą, że coś tam się poprzestawialo po tym poronieniu bo to już 6 tyg. Zrobiła mi usg i faktycznie się poprzestawialo, ale z czasem tylko, dzisiaj piekny dorodny wielki pęcherzyk [emoji38]
Mamy się brać do dzieła dzisiaj i co dwa.dni, ewentualnie w pon lub środę na sprawdzenie czy pękł. Jak to jest z tym pekaniem, wiecie ile to trwa?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.

Aż się trzese. widać i Was???

Załączniki

• 20161128_192032.jpg
    20161128_192032.jpg
    366,8 KB · Wyświetleń: 117
Oczywiście nikogo nie chce tu urazić ale pamiętam moje początki to był koszmar nie raz mąż wracał z pracy a ja płakałam z synem na rękach i prosiłam żeby fo zabrał bo go utopię. Mój syn jak skończył 3 tyg płakał non stop od 6 rano do 19 wieczorem nie dawałam sobie rady :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam to samo zmoim pierwszym [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
Super, to pewnie z rana by wyszedł ciemniejszy [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry