judytka777
Fanka BB :)
ale napiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam to samo zmoim pierwszym [emoji3]Oczywiście nikogo nie chce tu urazić ale pamiętam moje początki to był koszmar nie raz mąż wracał z pracy a ja płakałam z synem na rękach i prosiłam żeby fo zabrał bo go utopię. Mój syn jak skończył 3 tyg płakał non stop od 6 rano do 19 wieczorem nie dawałam sobie rady
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No jest, bardzo delikatna ale jednak widoczna, wspaniale!!!Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.
Aż się trzese. widać i Was???
Super, to pewnie z rana by wyszedł ciemniejszy [emoji3]Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???
Bulbasek jest ciąża! !!! JEST CIĄŻA AAAA! !!!!!!!!!!!Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.
Aż się trzese. widać i Was???