reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na żywo widać blada ale rozowa kreseczke. To jest czujność 25. W domu mam 10. Zawsze była biel vizira a tu takie coś.

Aż się trzese. widać i Was???

Widac, widac :)
Gratulacje :-)

Pamietam jak ja wyszlam z kibelka z II na tescie to czulam sie jakbym miala parkinsona w stadium zaawansowanym tak sie trzeslam pokazujac mezowi ze sam musial wziac test do reki zeby zobaczyc o co mi chodzi :-)

reklama
Mialam to samo zmoim pierwszym [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myśłam że tylko ja tak miałam inne dziewczyny na forum pisały jakie ich dzieci są cudowne cichutko tylko jedzą i śpią a mój jak szatan sprowadzony na ziemię żeby mnie torturować. Płakałam że jestem zła matka że nie daje rady. Nie miałam nigdzie wsparcia. W końcu sobie z tym poradziłam ale trochę minęło.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Oh Lux kiedy to było te oczekiwanie przy pierwszym dziecku jest takie magiczne [emoji173]ja uwielbiałam być w ciąży to był piękny czas. I ta końcówka kiedy wreszcie go zobaczę. Potem gdy wyszedł było okropnie macierzyństwo mnie przerastało czułam że nie dam rady :/ wręcz się wyrwałam do sklepu byleby być 5 min samej. To było jak wakacje. Ale teraz jest super :) mąż będzie przy porodzie ? Ty też już pewnie się doczekać go nie możesz co ?:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
tak chcemy rodzic razem, jesi akurat bedzie w domu to wiadomo razem jedziemy, jesli w pracy to zaraz zjezdza i do szpitala, licze, ze bedzie ze mna, ze zdazy :) chyba, ze w weekend to sie wydarzy ;) czekam na malego juz coraz bardziej, duzo z nim gadamy, on tak fajnie odpowiada kopniakami :) i czkawke ma ciagle :D bac sie nie boje, ze bedzie baby blues, ale moj Tomek mowi no dobra, urodzisz, wrocimy do domu i co dalej :D

ja tez tak miałam dziewczyny.straszne to było bo tak sie wtedy obwiniałam...ale pozniej przeszło.widocznie to tak ze zmeczenia:(ale wiem ze teraz dałabym wszystko żeby być tak zmeczona:tak:

reklama
nie boj sie!po pierwsze nie wiadomo czy bedzie miało wogóle kolki;).a po drugie zobaczysz ze bedziesz wiedziala co robic sama od siebie.tak juz jest ze jakos wiemy i kazda z nas sie boi ale dajemy rade nie?:-) :)buzki

Do góry