reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oh Lux kiedy to było te oczekiwanie przy pierwszym dziecku jest takie magiczne [emoji173]ja uwielbiałam być w ciąży to był piękny czas. I ta końcówka kiedy wreszcie go zobaczę. Potem gdy wyszedł było okropnie macierzyństwo mnie przerastało czułam że nie dam rady :/ wręcz się wyrwałam do sklepu byleby być 5 min samej. To było jak wakacje. Ale teraz jest super :) mąż będzie przy porodzie ? Ty też już pewnie się doczekać go nie możesz co ?:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście nikogo nie chce tu urazić ale pamiętam moje początki to był koszmar nie raz mąż wracał z pracy a ja płakałam z synem na rękach i prosiłam żeby fo zabrał bo go utopię. Mój syn jak skończył 3 tyg płakał non stop od 6 rano do 19 wieczorem nie dawałam sobie rady :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczęta :)))

Tak chciałabym Was nadrobić ale nie mam sił... dzisiaj zaczęłam pracę... w gastronomii ... zmęczona jestem i zadowolona. Pracownice fajne, szefostwo tez :) od grudnia umowa na 1 miesiąc próbna a potem na stałe :) cieżko jest ale przywyknę :)
Podejrzewam u siebie cykle bezowulacyjne... i te testy owu praktycznie cały czas pozytywne ... a tempka niska ... podejrzewam pcos ... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babeczki,
Dołączam do posiadaczek dwóch chłopaków łobuziaków. Czasem mnie tak testują, że ciśnienie skacze, ale ogólnie synkowie mamuni :happy:
Lux już za chwilę już za minutke
Nimitii oj trafiłaś w punkt, oczekiwanie bajka, potem zderzenie z rzeczywistością i przyzwyczajenie do nowej roli . Później z górki .
Bertha trzymam kciuki mooocno !!!
I oczywiście zapomniałam co jeszcze miałam napisać :crazy:...

Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???

Woooow :) czekamy na fotke :-)
Gratuluje KOCHANA!!!! ;-)

reklama
Do góry