reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oh Lux kiedy to było te oczekiwanie przy pierwszym dziecku jest takie magiczne [emoji173]ja uwielbiałam być w ciąży to był piękny czas. I ta końcówka kiedy wreszcie go zobaczę. Potem gdy wyszedł było okropnie macierzyństwo mnie przerastało czułam że nie dam rady :/ wręcz się wyrwałam do sklepu byleby być 5 min samej. To było jak wakacje. Ale teraz jest super :) mąż będzie przy porodzie ? Ty też już pewnie się doczekać go nie możesz co ?:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście nikogo nie chce tu urazić ale pamiętam moje początki to był koszmar nie raz mąż wracał z pracy a ja płakałam z synem na rękach i prosiłam żeby fo zabrał bo go utopię. Mój syn jak skończył 3 tyg płakał non stop od 6 rano do 19 wieczorem nie dawałam sobie rady :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczęta :)))

Tak chciałabym Was nadrobić ale nie mam sił... dzisiaj zaczęłam pracę... w gastronomii ... zmęczona jestem i zadowolona. Pracownice fajne, szefostwo tez :) od grudnia umowa na 1 miesiąc próbna a potem na stałe :) cieżko jest ale przywyknę :)
Podejrzewam u siebie cykle bezowulacyjne... i te testy owu praktycznie cały czas pozytywne ... a tempka niska ... podejrzewam pcos ... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babeczki,
Dołączam do posiadaczek dwóch chłopaków łobuziaków. Czasem mnie tak testują, że ciśnienie skacze, ale ogólnie synkowie mamuni :happy:
Lux już za chwilę już za minutke
Nimitii oj trafiłaś w punkt, oczekiwanie bajka, potem zderzenie z rzeczywistością i przyzwyczajenie do nowej roli . Później z górki .
Bertha trzymam kciuki mooocno !!!
I oczywiście zapomniałam co jeszcze miałam napisać :crazy:...

Boże dziewczyny! Zrobiłam test w pracy... miałam taką możliwość... wyszedł cień różowy. Pokazałam koleżance. Ona mówi że jestem w ciąży. Ręce mi się trzęsą. Ale widok na żywo. Może uda mi się zrobić zdjęcie. Czy to mi się sni???

Woooow :) czekamy na fotke :-)
Gratuluje KOCHANA!!!! ;-)

reklama
Do góry