reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek Bertha powodzenia kochane !!! Czekamy na same dobre wieści [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Bertha trzymam kciuki! Pamiętaj, że mój sen musi sie spełnić :)
Ja chyba poczekam a co mi tam. Będę żyć nadzieją, że jestem. A potem moze byc rozczarowanie.. Buu

Ostatnia edycja:
Ja mam jakiegoś doła na to wszystko. Muszę dac na wstrzymanie i zobaczyć jak będzie z tym plamieniem.Na razie cisza.

Hej dziewczyny czytam was cały czas ale u mnie m-c z słabym rokowaniem więc wysyłam pozytywną energię testującym ;-) ;)bulbasek, sylwkaq90, bertha i cała reszta staraczek testujących na dniach kibicuję wam i czekam na pozytywy :-) :)
Spark życzę szybkiego i bezproblemowego powrotu do zdrowia dla Twojego M :)
Antonia2016 pamiętam Ciebie z mojego pierwszego forum jak i czy można zaplanować płeć :wink: też starałam się planować a teraz to już nie ważne :happy:
życzę powodzenia w staraniach ;)
Luxuorius co u Ciebie zaraz wchodzisz w 38 tydz. jak się czujesz ? ja mojego drugiego synka przenosiłam prawie 2 tygodnie mówią , że chłopcom dobrze u mamusi :-D
Mikaduchna już na miejscu jesteś ?
Ściskam wszystkie i dobrego dnia życzę !!!

8-9 dpo
Straszne mdłości mam, słaba jak betka jestem przez to.
Nigdy wczesniej nie miałam takich objawów, to chyba bardzo szybko?
Albo wcale w ciąży nie jestem tylko złapałam jakiegoś wirusa

Wszystko mozliwe :)
Ja jeszcze przez testem zrobilam sie masakrycznie zmeczona, nie mialam sil i odrzucilo mnie od miesa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny czytam was cały czas ale u mnie m-c z słabym rokowaniem więc wysyłam pozytywną energię testującym ;-) ;)bulbasek, sylwkaq90, bertha i cała reszta staraczek testujących na dniach kibicuję wam i czekam na pozytywy :-) :)
Spark życzę szybkiego i bezproblemowego powrotu do zdrowia dla Twojego M :)
Antonia2016 pamiętam Ciebie z mojego pierwszego forum jak i czy można zaplanować płeć :wink: też starałam się planować a teraz to już nie ważne :happy:
życzę powodzenia w staraniach ;)
Luxuorius co u Ciebie zaraz wchodzisz w 38 tydz. jak się czujesz ? ja mojego drugiego synka przenosiłam prawie 2 tygodnie mówią , że chłopcom dobrze u mamusi :-D
Mikaduchna już na miejscu jesteś ?
Ściskam wszystkie i dobrego dnia życzę !!!
Dziękuję bardzo za pozytywne słowa. Mam nadzieję że się niedługo doczekam.. Nie muszę się jakoś szybko spieszyć. Dwóch lobuzow już mam a do menopauzy też daleko [emoji6] oczywiście mam nadzieję że jak najszybciej się uda

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry