reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się w ten dołujący poniedziałek :( nie odzywalam sie, bo musialam siedziec z chrześniakiem, od miesiąca bidula non stop chora, jak sie wykaraska to zaraz w żłobie cos łapie :(

Spark, masakra jakas :shocked2: grunt ze nic wiecej sie nie stało, ale faktycznie omijajcie z daleka... Jak mieszkalam jeszcze w Krakowie to tez miałam skrót przez krzaki to biedry, moj B tez tam raz w papę dostal :realmad: co za ludzie.
Bertha, cudowne wiesci!!!!! Trzymam za was mocno kciuki, ale super! :D
Bulbasek, niech ten Twoj Bąbel sie tam mocno zagnieżdża i daje czadu z betą! Kiedy w koncu test, wykonczysz nas :D
leeleeth, trzymam kciuki, obiecująco to brzmi :)
Sylwaq, ja uzywam testó z DOZ, jak na razie 100% skutecznosci, wszystkie negatywne a ciąży faktycznie nie ma :D :D :D

Buziaki, kciuki zaciśnięte za wszystkie co testują i są w trakcie produkcji :D ostatnie 2 dni listopada, moze chociaz zakonczy sie jakims pozytywem :p
Starałam sie spamiętac wszystkie wątki i wszystkim odpisac, ale pewnie nie wyszlo :D

reklama
Dziękuję bardzo za pozytywne słowa. Mam nadzieję że się niedługo doczekam.. Nie muszę się jakoś szybko spieszyć. Dwóch lobuzow już mam a do menopauzy też daleko [emoji6] oczywiście mam nadzieję że jak najszybciej się uda

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Uda się na pewno :wink:
Ja też mam dwóch chłopców ;)

Dzieki dziewczyny! :)
Mam ogromne nadzieje do tej IUI, że pokonamy najwiekszego wroga, czyli słabe plemniory zostana przesiane i podane prosto do celu :)
Ale zaczelam sie tez stresowac, ze pecherzyk peknie wczesniej niz IUI.... U mnie po podaniu pregnylu IUI jest po 35 godzinach.... a co jak pecherzyk peknie szybciej? :O Czy ktos mial IUI? jak to wygladalo u was?

Bulbasek do mnie , jak rano @ nie przyjdzie to o 6 rano testuje. A ty o której??? Chociaż brzuchol boli dalej i jakiś lepki śluz mam. Szkoda, że nie pamiętam, jak to było przy pierwszej ciąży.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w ten dołujący poniedziałek :( nie odzywalam sie, bo musialam siedziec z chrześniakiem, od miesiąca bidula non stop chora, jak sie wykaraska to zaraz w żłobie cos łapie :(

Spark, masakra jakas :shocked2: grunt ze nic wiecej sie nie stało, ale faktycznie omijajcie z daleka... Jak mieszkalam jeszcze w Krakowie to tez miałam skrót przez krzaki to biedry, moj B tez tam raz w papę dostal :realmad: co za ludzie.
Bertha, cudowne wiesci!!!!! Trzymam za was mocno kciuki, ale super! :D
Bulbasek, niech ten Twoj Bąbel sie tam mocno zagnieżdża i daje czadu z betą! Kiedy w koncu test, wykonczysz nas :D
leeleeth, trzymam kciuki, obiecująco to brzmi :)
Sylwaq, ja uzywam testó z DOZ, jak na razie 100% skutecznosci, wszystkie negatywne a ciąży faktycznie nie ma :D :D :D

Buziaki, kciuki zaciśnięte za wszystkie co testują i są w trakcie produkcji :D ostatnie 2 dni listopada, moze chociaz zakonczy sie jakims pozytywem :p
Starałam sie spamiętac wszystkie wątki i wszystkim odpisac, ale pewnie nie wyszlo :D

Windy, Ty jak coś napiszesz to człowiek od razu humor odzyskuje. :)
Chyba jutro zatestuje, ale martwie się czy coś w ogóle wyjdzie. Chociaż to będzie 12dpo to jest szansa. Też akura mam z DOZ hehe :)
A co do wykończenia, to ja ie zaraz sama wykoncze :D

Dzieki dziewczyny! :)
Mam ogromne nadzieje do tej IUI, że pokonamy najwiekszego wroga, czyli słabe plemniory zostana przesiane i podane prosto do celu :)
Ale zaczelam sie tez stresowac, ze pecherzyk peknie wczesniej niz IUI.... U mnie po podaniu pregnylu IUI jest po 35 godzinach.... a co jak pecherzyk peknie szybciej? :O Czy ktos mial IUI? jak to wygladalo u was?

Nie martw się :* trzymam kciuki :* będzie wszystko dobrze :)

Bulbasek do mnie , jak rano @ nie przyjdzie to o 6 rano testuje. A ty o której??? Chociaż brzuchol boli dalej i jakiś lepki śluz mam. Szkoda, że nie pamiętam, jak to było przy pierwszej ciąży.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie właśnie nic brzuch nie boli. Ani trochę. Tylko czasami po tej lewej stronie takie śmieszne uczucie aż na pachwine i tak mam od kilku dni po owu już. Jeśli fasolek jest to oby się mocno trzymał. Modlę się o to.

Ostatnia edycja:
A ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm, sluz piekny!! :):):)
Dostalam zastrzyk z pregnylu i jutro o 18 inseminacja!! :D yuppi!!
Trzymam kciuki!

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry