reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasek, kiedy testujesz?
Spark, a ty juz testowalas? Ja z Bytomia jestem i moja dzielnica jest ok ale jak idę do pracy do masakra.. najgorzej teraz jak jest rano ciemno..

Może jutro. Miałam wczoraj ogromny niepokój niepokój sobie. Dzisiaj minął. Żeby tylko @@@ nie przyszła. Brzuch mnie nie boli wcale.

A ktory dzien po owu?
Bulbasek bądź dobrej mysli. Ja test zakupiłam, będzie sobie leżał do czwartku.
Kupiłam test AMIL czy cos wiecie o tej firmie? Jest w miare ok? Piszą, że test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki.
Moje cycki dalej milczą!
Zrobiłam dzisiaj tsh, jutro beda wyniki.

Dziękuję Kochana za dobre słowo :*
Tak ogólnie najlepiej w dniu @ Ale jak tu wytrzymać. Ten test jest spoko :)

Tak, IUI to inseminacja. :) juz jutro rano dowiem sie czy jest szansa - czy pecherzyk urosl! Choc boje sie ze nie urosl bo temp mam jakas wysoka.. tak jakby pokłosie tej owulacji dzien przed @..
Kurczę, ale chciałabym aby twoj sen sie spełnił :):)

Ty juz niedługo testujesz, kciuki :)

Jedna dziennie pije. Juz jakis drugi miesiąc.

Ja mysle ze to implantacja :) implantacja trwa kilka dni, moze akurat dzisiaj fasolek trafił na jakies naczynko. Powodzenia :)
I jak?? Wiadomo już coś??

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm, sluz piekny!! :):):)
Dostalam zastrzyk z pregnylu i jutro o 18 inseminacja!! :D yuppi!!
Ale się cieszę :) powodzenia!!!

Spark co się teraz wyprawia szok strach wyjść po zmroku :/

Bulbasek i cała reszta przed testowaniem trzymam kciuki za 2 kreski :) ktoś w końcu musi przełamać czarną passę.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry