Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasek podbijam pytanie - kiedy ty w koncu testujesz, bo dwie krechy chce zobaczyc
Bulbasek, kiedy testujesz?
Spark, a ty juz testowalas? Ja z Bytomia jestem i moja dzielnica jest ok ale jak idę do pracy do masakra.. najgorzej teraz jak jest rano ciemno..
A ktory dzien po owu?
Bulbasek bądź dobrej mysli. Ja test zakupiłam, będzie sobie leżał do czwartku.
Kupiłam test AMIL czy cos wiecie o tej firmie? Jest w miare ok? Piszą, że test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki.
Moje cycki dalej milczą!
Zrobiłam dzisiaj tsh, jutro beda wyniki.
I jak?? Wiadomo już coś??Tak, IUI to inseminacja. juz jutro rano dowiem sie czy jest szansa - czy pecherzyk urosl! Choc boje sie ze nie urosl bo temp mam jakas wysoka.. tak jakby pokłosie tej owulacji dzien przed @..
Kurczę, ale chciałabym aby twoj sen sie spełnił
Ty juz niedługo testujesz, kciuki
Jedna dziennie pije. Juz jakis drugi miesiąc.
Ja mysle ze to implantacja implantacja trwa kilka dni, moze akurat dzisiaj fasolek trafił na jakies naczynko. Powodzenia
Wcześniej nie zauważyłam , ze juz napisałaś. Super. PowodzeniaA ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm, sluz piekny!!
Dostalam zastrzyk z pregnylu i jutro o 18 inseminacja!! yuppi!!
Ale się cieszę powodzenia!!!A ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm, sluz piekny!!
Dostalam zastrzyk z pregnylu i jutro o 18 inseminacja!! yuppi!!