reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasek, kiedy testujesz?
Spark, a ty juz testowalas? Ja z Bytomia jestem i moja dzielnica jest ok ale jak idę do pracy do masakra.. najgorzej teraz jak jest rano ciemno..

Może jutro. Miałam wczoraj ogromny niepokój niepokój sobie. Dzisiaj minął. Żeby tylko @@@ nie przyszła. Brzuch mnie nie boli wcale.

A ktory dzien po owu?
Bulbasek bądź dobrej mysli. Ja test zakupiłam, będzie sobie leżał do czwartku.
Kupiłam test AMIL czy cos wiecie o tej firmie? Jest w miare ok? Piszą, że test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki.
Moje cycki dalej milczą!
Zrobiłam dzisiaj tsh, jutro beda wyniki.

Dziękuję Kochana za dobre słowo :*
Tak ogólnie najlepiej w dniu @ Ale jak tu wytrzymać. Ten test jest spoko :)

Tak, IUI to inseminacja. :) juz jutro rano dowiem sie czy jest szansa - czy pecherzyk urosl! Choc boje sie ze nie urosl bo temp mam jakas wysoka.. tak jakby pokłosie tej owulacji dzien przed @..
Kurczę, ale chciałabym aby twoj sen sie spełnił :):)

Ty juz niedługo testujesz, kciuki :)

Jedna dziennie pije. Juz jakis drugi miesiąc.

Ja mysle ze to implantacja :) implantacja trwa kilka dni, moze akurat dzisiaj fasolek trafił na jakies naczynko. Powodzenia :)
I jak?? Wiadomo już coś??

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm, sluz piekny!! :):):)
Dostalam zastrzyk z pregnylu i jutro o 18 inseminacja!! :D yuppi!!
Ale się cieszę :) powodzenia!!!

Spark co się teraz wyprawia szok strach wyjść po zmroku :/

Bulbasek i cała reszta przed testowaniem trzymam kciuki za 2 kreski :) ktoś w końcu musi przełamać czarną passę.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry