reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny Kochane... od 4 dni mam tą wyższą temp ciala. Teraz wchodzę do wc a tam śluz 2 krople spadły takie różowe a na papierze 2 niteczki krwi jak włoski w jasnym sluzie. Czy to @@@ już??? To niemożliwe. :( wg kalendarzyki wczoraj (+- 3 dni) implantacji zarodka miała wystąpić...
Kochana pewnie to implantacja ... zatem głową do góry i bądź dobrej myśli :)
Mam przeczucie, że przelamiesz złą passę ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Będę obserwować. Oby się nie rozkrecilo, bo brzuch mnie absolutnie nie boli jak na @. Mówię Wam wróciłam z mężem z obiadku, miło spędzaliśmy czas a tu takie zaskoczenie. Aż mnie zamurowalo. Myślicie żeby zrobić rano test czy odczekać? Chyba lepiej odczekac, bo i tak nic nie wyjdzie. Dzisiaj 28 dc, 10 dpo. Jeśli to fasolek to oby się tylko tam mocno trzymał.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Kochane... od 4 dni mam tą wyższą temp ciala. Teraz wchodzę do wc a tam śluz 2 krople spadły takie różowe a na papierze 2 niteczki krwi jak włoski w jasnym sluzie. Czy to @@@ już??? To niemożliwe. :( wg kalendarzyki wczoraj (+- 3 dni) implantacji zarodka miała wystąpić...
Bulbasek nie zamartwiaj sie na zapas! Przeciez implantacja moze być od 6 do 12 dnia po owulce, więc jak najbardziej może to być to. :)

Będę obserwować. Oby się nie rozkrecilo, bo brzuch mnie absolutnie nie boli jak na @. Mówię Wam wróciłam z mężem z obiadku, miło spędzaliśmy czas a tu takie zaskoczenie. Aż mnie zamurowalo. Myślicie żeby zrobić rano test czy odczekać? Chyba lepiej odczekac, bo i tak nic nie wyjdzie. Dzisiaj 28 dc, 10 dpo. Jeśli to fasolek to oby się tylko tam mocno trzymał.
Myślę, że poczekaj 2-3 dni przynajmniej, żebyś nie musiała się niepotrzebnie denerwować jakby wyszło biało jutro

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Jeśli to implantacja to poczekaj z 2 dni z testem. Trzymam kciuki!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem :(

Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie :D?
Ciekawi mnie to.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie clo wywolywalo owulacjr, ale jakk tylko go odstawiłam to znów jej brak

Bulbasek to mi również wygląda na implantacje dlatego odczekaj bo zapewne wiesz ze hcg dopiero zacznie się pojawiać. Powodzenia kochana !!

Spark dzięki. Właśnie myślę jak ty bo gdy brałam clo wiedziałam że owu była a teraz nic zero objawów żaden jajnik mnie nie bolał.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jesteście Kochane. Co ja bym bez Was zrobiła :* zdarzyły mi się ostatnio plamienia 2 dni przed @@ Ale to było z 17 dpo więc to na pewno nie była implantacja. Teraz liczyłam.

reklama
A co to jest te IUI? inseminacja?
Ja mam 5 dni do okresu i nawet piersi nie mam nabrzmialych czy bolacych a juz powinnam miec od wczoraj. Czasami zdarzalo się, że mialam 10 dni przed okresem. Brak tego pryszcza zastanawia i taki lekki ból w podbrzuszu.
Mialam jakiś śluz, ale najwięcej rano a później minimalnie.

A w tym śnie jestem pewna, że to Ty bo widziałam ewidentnie zdjecie tego slicznego kotka i Twój nick.
Tak, IUI to inseminacja. :) juz jutro rano dowiem sie czy jest szansa - czy pecherzyk urosl! Choc boje sie ze nie urosl bo temp mam jakas wysoka.. tak jakby pokłosie tej owulacji dzien przed @..
Kurczę, ale chciałabym aby twoj sen sie spełnił :):)

Ty juz niedługo testujesz, kciuki :)

Ja po inofemie mialam sluzu az nadto, ale za I razem sie udalo... Ile saszetek pijesz? Jedna jak zalecana czy dwie?
Jedna dziennie pije. Juz jakis drugi miesiąc.

Ja mysle ze to implantacja :) implantacja trwa kilka dni, moze akurat dzisiaj fasolek trafił na jakies naczynko. Powodzenia :)

Do góry