Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emzika nasze aniołki czuwają nad nami,a co się stało że poronilas ,przepraszam że tak pytam,wierzę że się uda nam zajść po takim doswiadczeniu
Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem
Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie ?
Ciekawi mnie to.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja go miałam przed ciążą po 2jajeczka mi dojrzewaly,w tym cyklu wzięłam i czuję jajniki mocniej czyli działaEmzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem
Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie ?
Ciekawi mnie to.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo,człowiek się cieszy a tu takie wydarzenie potem,Lekarze tlumacza mi, ze poronilam bo wlasnie byla to ciaza blizniacza a moj organizm nie byl przygotowany na takie obciazenie bo pierwsza ciaza i w dodatku mnoga.... Jak poszlam do gina po potwierdzenie ciazy to bez owijania w bawelne powiedzial ze lepiej dla mnie by bylo jakby to byla pojedyncza ciaza.... Ogolnie podstawowe wyniki mialam OK...
Oby działał, bo tracę nadzieję... Gdy słyszę moją Panią Doktor, że mam mnóstwo czasu to mi się płakać chceJa go miałam przed ciążą po 2jajeczka mi dojrzewaly,w tym cyklu wzięłam i czuję jajniki mocniej czyli działa
Dziewczyny Kochane... od 4 dni mam tą wyższą temp ciala. Teraz wchodzę do wc a tam śluz 2 krople spadły takie różowe a na papierze 2 niteczki krwi jak włoski w jasnym sluzie. Czy to @@@ już??? To niemożliwe. wg kalendarzyki wczoraj (+- 3 dni) implantacji zarodka miała wystąpić...