reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie jeszcze jakaś dziwna reakcja organizmu ... od piątku mnie mdli jak jadę jako pasażer :/ albo moja głowa juz cyrki odstawia [emoji33]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Emzika nasze aniołki czuwają nad nami,a co się stało że poronilas ,przepraszam że tak pytam,wierzę że się uda nam zajść po takim doswiadczeniu

Lekarze tlumacza mi, ze poronilam bo wlasnie byla to ciaza blizniacza a moj organizm nie byl przygotowany na takie obciazenie bo pierwsza ciaza i w dodatku mnoga.... Jak poszlam do gina po potwierdzenie ciazy to bez owijania w bawelne powiedzial ze lepiej dla mnie by bylo jakby to byla pojedyncza ciaza.... Ogolnie podstawowe wyniki mialam OK...

Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem :(

Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie :D?
Ciekawi mnie to.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w zarodkach bylo 4 dni roznicy :) najpierw poronilam starszego a za kilka dni mlodszego....

Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem :(

Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie :D?
Ciekawi mnie to.

Ja go miałam przed ciążą po 2jajeczka mi dojrzewaly,w tym cyklu wzięłam i czuję jajniki mocniej czyli działa

Lekarze tlumacza mi, ze poronilam bo wlasnie byla to ciaza blizniacza a moj organizm nie byl przygotowany na takie obciazenie bo pierwsza ciaza i w dodatku mnoga.... Jak poszlam do gina po potwierdzenie ciazy to bez owijania w bawelne powiedzial ze lepiej dla mnie by bylo jakby to byla pojedyncza ciaza.... Ogolnie podstawowe wyniki mialam OK...
Przykro mi bardzo,człowiek się cieszy a tu takie wydarzenie potem,

Docia on działa jak najbardziej wiem to bo.mam syna dzięki clo. Ale widziałam że któraś z was napisała że jak się odstawić clo to tym bardziej można zajść w ciążę i to mnie zastanawia. Jak to się dzieje.

Dziewczyny nie straszcie też ze jak są objawy to znaczy ze sie prawidlowo rozwija. Potem dziewczyny panikuja jak nie mają. U mnie w pierwszej tylko senność na początku a na koniec zgaga i hemoroidy, synek 10/10. Teraz też narazie tylko senność :)
Więc nie musi być wcale tak strasznie :) ja stwierdzam że to chyba genetyczne jest bo pytałam mamy i ona też mdłości nie miała.
Mam nadzieję że się szybciutko przekonacie jak to będzie u was i będziemy mieć sama zielona tabelkę :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dziewczyny Kochane... od 4 dni mam tą wyższą temp ciala. Teraz wchodzę do wc a tam śluz 2 krople spadły takie różowe a na papierze 2 niteczki krwi jak włoski w jasnym sluzie. Czy to @@@ już??? To niemożliwe. :( wg kalendarzyki wczoraj (+- 3 dni) implantacji zarodka miała wystąpić...

reklama
Dziewczyny Kochane... od 4 dni mam tą wyższą temp ciala. Teraz wchodzę do wc a tam śluz 2 krople spadły takie różowe a na papierze 2 niteczki krwi jak włoski w jasnym sluzie. Czy to @@@ już??? To niemożliwe. :( wg kalendarzyki wczoraj (+- 3 dni) implantacji zarodka miała wystąpić...

Moze to wlasnie objaw implantacji [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry