reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzis planuje zaczac ale jak wyjdzie to sie okaze :-)

Mowie do mojego Krzycha ze dzis mozemy zaczac starac sie o dzidziusia a on do mnie, ze teraz to on sie boi tak czesto jak poprzednio zeby znowu blizniaki nie wyszly i zebym znowu tego samego nie przechodzila, ale poszturchac sie mozna :-)

reklama
Ja dzis planuje zaczac ale jak wyjdzie to sie okaze :-)

Mowie do mojego Krzycha ze dzis mozemy zaczac starac sie o dzidziusia a on do mnie, ze teraz to on sie boi tak czesto jak poprzednio zeby znowu blizniaki nie wyszly i zebym znowu tego samego nie przechodzila, ale poszturchac sie mozna :-)
Ooo
Masz bliźniaki? :)

Emzika nasze aniołki czuwają nad nami,a co się stało że poronilas ,przepraszam że tak pytam,wierzę że się uda nam zajść po takim doswiadczeniu

No właśnie.. jak na razie brak pozytywnych testów! Co się dzieje? trzeba przerwać złą passę :)
Bulbasek kiedy testujesz? pon czy wt? mój M mówi, żebyśmy poczekali na okres..
Kto jeszcze w tym tyg. testuje?
Hej kobietki ... u mnie 23dc chce testować w następną sobotę. Ale u mnie kiepski cykl, zamotane dni płodne i słabo obstawiony. Do tego nie czuje żadnych objawów poza podbrzuszem, nawet dziś podczas serduszek czułam dość mocno. Nie nastawiam się ale wszystkim Wam gorąco kibicuję i trzymam kciuki za testujące w następnych dniach [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No właśnie się zastanawiam ;) Mój też tak mówi hehe :D wiadomo, ze im bliżej terminu @ test to szansa że coś wyjdzie a jak nie wyjdzie to przyjdzie tylko czekać. A Ty jak Kochana? Przymierzasz się na jutro? Rano miałam znowu podwyższona temp. jak będę tak miała jeszcze do końca dnia to może jutro :/ ech boję się tej bieli. Dzisiaj mnie złapał taki ból podobny jak na @ Ale minął. Wszystko da sie racjonalnie wytlumaczyc, więc nie chce rozpalić nadziei.
Ja chyba poczekam do terminu @ czyli czwartek.
Ja jestem w sumie pełna nadziei, bo tak jak już pisalam, ból podbrzusza od piątku, nie mam jeszcze nabrzmialych piersi, co jest bardzo dziwne. Zawsze mialam okolo 6 dni przed i na 3 dzień przechodzilo. Bóle brzucha były w dzień @ ewentualnie dzień przed.
Wszystko jednak wszystko to może byc przyczyna obniżonego już ładnie TSh, nie wiem jak to jest. Zbadam je jutro jeszcze.

Emzilka ja też poroniłam blizniaki z tym że u mnie 1 zarodek od początku się nie przyjął a 2 zarodek żył tylko około 2 tyg jeszcze albo nie żył wcale sama nie wiem :(

Znacie się na tym clo ? Bo ja miałam tylko 2 cykle ten go nie mam a tam któraś z was napisała że on niby jeszcze działa ale ja jak miałam owu z clo to wiedziałam dokładnie który jajnik ma owu a teraz nic nie czułam. Jak to jest z tym clo. To on działa czy nie :D?
Ciekawi mnie to.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry