reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mnie ogarnęła jakaś frustracja na te starania a to dopiero 3 cs [emoji35] Wiem, że to krótko ale nerwy mam bo ciężko jest cokolwiek zaplanować żyjąc tak z cyklu na cykl ... czy też macie takie odczucia czy mnie to tylko tak wkurza ?
A już nie wspomnę o dniach przed testowaniem ... [emoji30]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Spark o kurcze co za pech !!! Robili mu badania ? Dobrze wszystko ? Z głową w szczególności? Wie kto to?
Dużo siły i szybkiej rekonwalescencji!

Tak, w środku z głową ok, ale twarz masakra, no i coś z odcinkiem szyjnym coś nie tak, ma kołnierz nosić... miał robiony rentgen i tomografie. Nie wie kto to niestety, stracił przytomność...

Tak, w środku z głową ok, ale twarz masakra, no i coś z odcinkiem szyjnym coś nie tak, ma kołnierz nosić... miał robiony rentgen i tomografie. Nie wie kto to niestety, stracił przytomność...
Jeez ... biedny :( współczuję strasznie ...

Matko, co się dzieję. Nie można wyjść spokojnie z domu, to straszne... :(
Życzę zdrówka Spark..
Emsi, ja też się czasami wkurzam tym, choć to dopiero 2cs, ale sama nie wiesz, czy coś możesz czy nie. Chyba trzeba po prostu dać na luz.. niektóre dziewczyny nie wiedzą przez dłuższy czas, że są w ciąży, żyją normalnie, a później dzieci zdrowe.
Tak samo w staraniach, po prostu się przytulać, nie patrząc, który to dc. Chyba, że przytulanki są rzadko, to wtedy tylko częstotliwość zwiększyć :)

A gdzie to było? Na pewno jest jakiś monitoring miejski. Zglosiliscie to na policję???

To naprawdę straszne co się dzieje, ja niedaleko 2 lata wcześniej dostałam bejsbolem w głowę... ledwo się uratowałam, gdyby nie to, że miałam w sobie dużo adrenaliny i sily, i to, że było słychać jakieś głosy i koleś się wystraszył to nie.wiem co by było... niestety nie ma tam kamer, to taki skrót, gdzie dużo drzew itd. Ja od tamtego czasu tamtędy nie chodzę... niedawno zrobili tam normalną ścieżkę ale oświetlenia nadal nie ma...a ludzie tam chodzą bo zaoszczedzaja 10 min :/ jaa już wiem, że nie warto... om

Emsi, też tak mam.. u mnie 1 ciąża była od razu w 1 cyklu a teraz 5 i nic.. z tym, że nie zawsze są przytulanki tak jakbym chciała.. i masz racje, że nawet się życie pod to ustawia.. moj M ostatnio mówi, że jedzie za dwa tyg w sobotę w góry na trening biegowy a ja od razu myśl : " cholera, który to bedzie dc?" [emoji23] także ze mną też nie jest najlepiej [emoji12]
Spark, aż się włos na głowie jeży jak czytam to co piszesz.. masakra jakaś..

To naprawdę straszne co się dzieje, ja niedaleko 2 lata wcześniej dostałam bejsbolem w głowę... ledwo się uratowałam, gdyby nie to, że miałam w sobie dużo adrenaliny i sily, i to, że było słychać jakieś głosy i koleś się wystraszył to nie.wiem co by było... niestety nie ma tam kamer, to taki skrót, gdzie dużo drzew itd. Ja od tamtego czasu tamtędy nie chodzę... niedawno zrobili tam normalną ścieżkę ale oświetlenia nadal nie ma...a ludzie tam chodzą bo zaoszczedzaja 10 min :/ jaa już wiem, że nie warto... om
Matko Spark to straszne!
Gdzie tak niebezpiecznie?
Mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie, tule was oboje.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry