reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, IUI to inseminacja. :) juz jutro rano dowiem sie czy jest szansa - czy pecherzyk urosl! Choc boje sie ze nie urosl bo temp mam jakas wysoka.. tak jakby pokłosie tej owulacji dzien przed @..
Kurczę, ale chciałabym aby twoj sen sie spełnił :):)

Ty juz niedługo testujesz, kciuki :)

Jedna dziennie pije. Juz jakis drugi miesiąc.

Ja mysle ze to implantacja :) implantacja trwa kilka dni, moze akurat dzisiaj fasolek trafił na jakies naczynko. Powodzenia :)
Trzymam kciuki, żeby był piękny, dorodny pęcherzyk :)

reklama
Ja mam dzisiaj okropny dzień... wczoraj chlopak wracał sam z piwka z kolegami i został pobity... prawie cały dzień jeździmy po szpitalach... mam już dość. Chłopak ma złamany nos i ciężko mu się oddycha bo usta obrzekniete... co zza ludzie na tym świecie żyją, szok...

Ja mam dzisiaj okropny dzień... wczoraj chlopak wracał sam z piwka z kolegami i został pobity... prawie cały dzień jeździmy po szpitalach... mam już dość. Chłopak ma złamany nos i ciężko mu się oddycha bo usta obrzekniete... co zza ludzie na tym świecie żyją, szok...

O matko kochana. Oprocz nosa wszystko ok? Porobili mu badania, USG, tomograf?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek, nie martw się na zapas.. ja miałam plamienia 2 dni w 25 i 26dc i myślałam ze to @ dwa dni wcześniej a byłam w ciazy [emoji3]
Spark, masakra ! Oby to nic poważnego nie było! A ty juz testowałaś? Czy ja przegapiłam cos? ..

Współczuję, bo pewnie nerwów kupe. Teraz to strach obok gimnazjalistów przejść bo cwaniactwo takie.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju, ale masakra.... mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Tyle stresów... :( tule!

reklama
Spark o kurcze co za pech !!! Robili mu badania ? Dobrze wszystko ? Z głową w szczególności? Wie kto to?
Dużo siły i szybkiej rekonwalescencji!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry