Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry! Skąd to zwątpienie?Buziaki dziewczyny, pracuje jak szalona i nie mam na nic czasu dzisiaj 27dc, jeszcze 5 dni i test. Czuje, ze sie nie udało
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry! Skąd to zwątpienie?
No właśnie.. jak na razie brak pozytywnych testów! Co się dzieje? trzeba przerwać złą passę
Bulbasek kiedy testujesz? pon czy wt? mój M mówi, żebyśmy poczekali na okres..
Kto jeszcze w tym tyg. testuje?
I mnie 7 dc ale nic nie planuje nie patrzę na płodne pełny spontanTrzymam kciuki Bulbasek [emoji1] u mnie już 6dc, powoli planuje staranka
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :* planuj, planuj i startujTrzymam kciuki Bulbasek [emoji1] u mnie już 6dc, powoli planuje staranka
Ja musze zerknąć bo staram się strzelić w dziewczynkę [emoji3] więc aż takiego spontanu być nie możeI mnie 7 dc ale nic nie planuje nie patrzę na płodne pełny spontan
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
U mnie się już wczoraj zaczęły, tak się mój B. Wziął do roboty jak go ochrzanilam, że z taką statystyka to ja do 30stki nie zajde [emoji23] no to teraz mam co chciałam [emoji23]Trzymam kciuki Bulbasek [emoji1] u mnie już 6dc, powoli planuje staranka
Ja musze zerknąć bo staram się strzelić w dziewczynkę [emoji3] więc aż takiego spontanu być nie może