reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mialam taka temp jak w ciazynbylam, tez mnie brzuch poboleeal... Jak dla mnie jestes na dobrej drodze do SUKCESU ;-) TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY SIE UDALO :-)

Będę dawać znać :) zobacze jak jutro temp bedzie. Na razie jestem spokojna. Myślę, ze pewnie we wtorek zrobię test. Bo w poniedziałek cały dzień w pracy :) to bym nie usiedziala w miejscu.

reklama
Postanowilam sobie zrobic badania na wlasna reke, zrobie tarczyce, krzepliwosc co jeszcze warto zrobic? Moze macie wieksze doswiadczenie

Zbadaj sobie krzepliwość krwi. Ja biore jesCze na to Acard i w ciąży bede brała clexan z powodu tej krzepliwości (wynikającej zapewne z mutacji MTHFR)

Kup następnym razem olej z wiesiołka. Na Allegro kupowałam ostatnio. Ale możesz spokojnie wypić zawartość tych kapsułek. To pewnie identyczny olej jak ten w butelce.

Ja nie miałam skutków ubocznych. Brałam 1x2.

Trzymaj sie Queen :* z in vitro zajdziesz i będziesz miała cudownego dzieciaczka :)

Moj gin zastrzyk robi dopiero jak pecherzyk ma >20mm

Po każdej stronie brzucha dziurka i w pępku dziurka i działają :) miałam w poprzednim cyklu.

O matka, KOCHAM CIE!!!! [emoji1][emoji1][emoji1] oby sie sen spełnił [emoji7] :)
A jak u Ciebie? Ktory dc? Kiedy testujesz?
Cos musi byc, że to byłaś akurat Ty!

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(
poczatki takie sa :D potem gorzej :D ale spoko, nadejdzie dzien porodu :D koniec tez tragedia, wlasnie to przechodze :D

Queen to jest straszne przykro mi :(

Nie wiedziałam że jak się odstawić clo można nadal zajść w ciążę. Mnie się wydaje właśnie że nie mam.owu bo nic mnie nie boli. Z clo czułam który jajnik ma owu a teraz nic nie czuje.
Dzisiaj też odstawiłam eutyrox metformine bo mam już dość brania tych leków tylko pro forma a mam paskudne efekty uboczne.

Czy ktoś testuje na dniach?

Lux to już tak blisko !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak u Ciebie? Ktory dc? Kiedy testujesz?
Cos musi byc, że to byłaś akurat Ty!

:):)
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek! :)
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.

reklama
:):)
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek! :)
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.
A co to jest te IUI? inseminacja?
Ja mam 5 dni do okresu i nawet piersi nie mam nabrzmialych czy bolacych a juz powinnam miec od wczoraj. Czasami zdarzalo się, że mialam 10 dni przed okresem. Brak tego pryszcza zastanawia i taki lekki ból w podbrzuszu.
Mialam jakiś śluz, ale najwięcej rano a później minimalnie.

A w tym śnie jestem pewna, że to Ty bo widziałam ewidentnie zdjecie tego slicznego kotka i Twój nick.

Do góry