reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mialam taka temp jak w ciazynbylam, tez mnie brzuch poboleeal... Jak dla mnie jestes na dobrej drodze do SUKCESU ;-) TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY SIE UDALO :-)

Będę dawać znać :) zobacze jak jutro temp bedzie. Na razie jestem spokojna. Myślę, ze pewnie we wtorek zrobię test. Bo w poniedziałek cały dzień w pracy :) to bym nie usiedziala w miejscu.

reklama
Postanowilam sobie zrobic badania na wlasna reke, zrobie tarczyce, krzepliwosc co jeszcze warto zrobic? Moze macie wieksze doswiadczenie

Zbadaj sobie krzepliwość krwi. Ja biore jesCze na to Acard i w ciąży bede brała clexan z powodu tej krzepliwości (wynikającej zapewne z mutacji MTHFR)

Kup następnym razem olej z wiesiołka. Na Allegro kupowałam ostatnio. Ale możesz spokojnie wypić zawartość tych kapsułek. To pewnie identyczny olej jak ten w butelce.

Ja nie miałam skutków ubocznych. Brałam 1x2.

Trzymaj sie Queen :* z in vitro zajdziesz i będziesz miała cudownego dzieciaczka :)

Moj gin zastrzyk robi dopiero jak pecherzyk ma >20mm

Po każdej stronie brzucha dziurka i w pępku dziurka i działają :) miałam w poprzednim cyklu.

O matka, KOCHAM CIE!!!! [emoji1][emoji1][emoji1] oby sie sen spełnił [emoji7] :)
A jak u Ciebie? Ktory dc? Kiedy testujesz?
Cos musi byc, że to byłaś akurat Ty!

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(
poczatki takie sa :D potem gorzej :D ale spoko, nadejdzie dzien porodu :D koniec tez tragedia, wlasnie to przechodze :D

Queen to jest straszne przykro mi :(

Nie wiedziałam że jak się odstawić clo można nadal zajść w ciążę. Mnie się wydaje właśnie że nie mam.owu bo nic mnie nie boli. Z clo czułam który jajnik ma owu a teraz nic nie czuje.
Dzisiaj też odstawiłam eutyrox metformine bo mam już dość brania tych leków tylko pro forma a mam paskudne efekty uboczne.

Czy ktoś testuje na dniach?

Lux to już tak blisko !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak u Ciebie? Ktory dc? Kiedy testujesz?
Cos musi byc, że to byłaś akurat Ty!

:):)
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek! :)
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.

reklama
:):)
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek! :)
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.
A co to jest te IUI? inseminacja?
Ja mam 5 dni do okresu i nawet piersi nie mam nabrzmialych czy bolacych a juz powinnam miec od wczoraj. Czasami zdarzalo się, że mialam 10 dni przed okresem. Brak tego pryszcza zastanawia i taki lekki ból w podbrzuszu.
Mialam jakiś śluz, ale najwięcej rano a później minimalnie.

A w tym śnie jestem pewna, że to Ty bo widziałam ewidentnie zdjecie tego slicznego kotka i Twój nick.

Do góry