reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To żeś pocieszyła...
poznaj prawde :D uwierz mi, ze ja myslalam, ze ciaza to pikus, pod Bogiem, okazalo sie, ze rzyganie jest na porzadku dziennym , cycki bola, jest zgaga taka, ze zjadlabys żabe zeby se ulzyc a koniec masakraaaa....mimo iz mam na plusie dopiero poki co 6 kg to jest mi tak ciezko, ze stekam ciagle :D ale nagroda...jest NAJCUDOWNIEJSZA

reklama
:):)
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek! :)
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.

Ja po inofemie mialam sluzu az nadto, ale za I razem sie udalo... Ile saszetek pijesz? Jedna jak zalecana czy dwie?

i nie zebym straszyla, czy cos, ale jak sobie przypomne poczatki ciazy, te wymioty, mdlosci, oslabenia to mowilam nigdy wiecej kolejnej ciazy! ale na szczescie zdanie zmienilam i napewno sie postaram o rodzenstwo dla Natana...teraz czuje sie jakbym miala umrzec, nawet chodzenie sprawia mi trudnosc, do auta ciezko wejsc...przyjaciolka sie smiala niedawno, oj co ty wymyslasz? do czasu-az zobaczyla, ze mi naprawde jest ciezko glupie buty ubrac...licze, ze synek postanowi wyjsc w takim momencie, ze bedzie donoszony i ze i ja bede czuc sie gotowa, bo za groma sie nie czuje jeszcze gotowa :D

A co to jest te IUI? inseminacja?
Ja mam 5 dni do okresu i nawet piersi nie mam nabrzmialych czy bolacych a juz powinnam miec od wczoraj. Czasami zdarzalo się, że mialam 10 dni przed okresem. Brak tego pryszcza zastanawia i taki lekki ból w podbrzuszu.
Mialam jakiś śluz, ale najwięcej rano a później minimalnie.

A w tym śnie jestem pewna, że to Ty bo widziałam ewidentnie zdjecie tego slicznego kotka i Twój nick.

Oby to było to :) chociaż jak mi ostatnio nie wyszedł dziad a zawsze miałam taki perfidny to mowie: O coś jest na rzeczy. A po okresie jak mnie wywalilo. Z nawiązką :D

Ale Tobie życzę jak najlepiej. Mnie naszło na kebab a nie jadłam ze 3 lata :D

Emzilka i Windy, a jak macie cykle? Ilu dniowe? Fajnie ze ten sam dzień, mój to 3cs, jak obstawiacie staranka? Ja już zaczęłam wczoraj ;-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed poronieniem mialam 26 dniowe, to pierwsza miesiaczka PO wiec jak nic sie nie zmienilo to bedzie fajnie :-)
ja mysle zaczac od jutra i tak co dwa dni :-) dni plodne powinny zaczac mi sie za 5 dni a owulacja za 8, jak wszystko wyjdzie po staremu i prawidlowo :-)

Oby to było to :) chociaż jak mi ostatnio nie wyszedł dziad a zawsze miałam taki perfidny to mowie: O coś jest na rzeczy. A po okresie jak mnie wywalilo. Z nawiązką :D

Ale Tobie życzę jak najlepiej. Mnie naszło na kebab a nie jadłam ze 3 lata :D
Wiem, że to żaden objaw, ale zawsze jest nadzieja dzięki temu.
Ja tak myślę, że to może przez eurhyrox bo juz mi pewnie TSH spadlo poniżej 2 to i moze cera sie poprawila? Bo hormony nie szaleją. W poniedzialek pojde zbadac bo mijają 4 tyg. Od poprzedniego badania.

reklama
Do góry