poznaj prawdeTo żeś pocieszyła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poznaj prawdeTo żeś pocieszyła...
Ja mam dzisiaj 10dc, wczoraj byłam u gina, pecherzyki w prawym jajniku 14mm i 12mm, endometrium 6,8mm, w poniedziałek znowu podglądamy i powinien juz byc jeden >20mm i dostanę pregnyl i moze IUI we wtorek!
O dziwo mam piękny śluz płodny, choc wiesiołka nie brałam w tym cyklu. Moze to kwestia diety (ograniczam węglowodany, bardziej tłuszczowo jem), albo inofem.
Moj gin mowil mojej kolezance ze wymioty, zatwardzenie, ciagle sisiu, bol piersi to dobra oznaka ;-) ze ciaza rozwija sie prawidlowo... Moze to Cie pocieszy :-)To żeś pocieszyła...
A co to jest te IUI? inseminacja?
Ja mam 5 dni do okresu i nawet piersi nie mam nabrzmialych czy bolacych a juz powinnam miec od wczoraj. Czasami zdarzalo się, że mialam 10 dni przed okresem. Brak tego pryszcza zastanawia i taki lekki ból w podbrzuszu.
Mialam jakiś śluz, ale najwięcej rano a później minimalnie.
A w tym śnie jestem pewna, że to Ty bo widziałam ewidentnie zdjecie tego slicznego kotka i Twój nick.
Emzilka i Windy, a jak macie cykle? Ilu dniowe? Fajnie ze ten sam dzień, mój to 3cs, jak obstawiacie staranka? Ja już zaczęłam wczoraj ;-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
racja, rzadko sa ciaze bez objawow, nie ma co koloryzowac, im gorzej ma sie matka tym lepiej ma sie dzieckoMoj gin mowil mojej kolezance ze wymioty, zatwardzenie, ciagle sisiu, bol piersi to dobra oznaka ;-) ze ciaza rozwija sie prawidlowo... Moze to Cie pocieszy :-)
Wiem, że to żaden objaw, ale zawsze jest nadzieja dzięki temu.Oby to było tochociaż jak mi ostatnio nie wyszedł dziad a zawsze miałam taki perfidny to mowie: O coś jest na rzeczy. A po okresie jak mnie wywalilo. Z nawiązką
Ale Tobie życzę jak najlepiej. Mnie naszło na kebab a nie jadłam ze 3 lata![]()
racja, rzadko sa ciaze bez objawow, nie ma co koloryzowac, im gorzej ma sie matka tym lepiej ma sie dzieckohormony robia swoje