reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny.chwilę już nie pisałam bo ciągle coś a i tak jakaś ostatnio markotna jestem.ja chyba już za bardzo chce i tego się obawiałam.mój mąż to już ma chyba mnie też dość:sad:myślę że za bardzo naciskał i przez to on mniej chce.niewiem może tylko mi sie tak wydaje...moze jemu sie wydaje że mi zależy tylko żeby zajść w ciążę a nie na bliskości z nim.on chce bardzo dziecka ale mówi spokojnie a ja chciałabym juz:sorry2: powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jestem w 11 dc wczoraj miałam klucie jajnika dość mocne ale sluz mialam brazowy lepki(nigdy wcześniej tak nie mialam) czy to znaczy ze za kilka dni będzie owulacja?kiedy sluz zmienia się na plodny?I czy kochając się 3 dni przed owulacja ale mając sluz lepki można zajść w ciążę?czy musi być ten sluz plodny?mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi bo tak napisalam...:oo2:

reklama
TuliPanna nie musisz mnie za nic przepraszać ... ja używam telefonu i mam tylko "Lubię to" a do tego wydało mi się niemożliwe aby w komputerze coś niechcący kliknąć. Ale skoro to jednak możliwe....to ja przepraszam za zamieszanie. Moje pytania są czasem głupie i taka ocena może być adekwatna, tylko nie myślałam, że tak to funkcjonuje, stąd zrobiło mi się po prostu przykro....
Niemniej jednak wszystkie jesteście fajne i mądre babki dlatego czasem potrzebując porady piszę. Tak jak dziś czwarty dzień ciemnych testów owu i szukam po necie informacji, jaka jest średnia długość utrzymywania się takiego poziomu LH, bo już ten ciemny w 12 dc, pozniej ciemne od 16dc do 19dc (dzis) mnie coraz bardziej martwią. Ale też postaram się ograniczyć z pytaniami o te testy....
Ty się kobietoo nie ograniczaj :D

Hej dziewczyny.chwilę już nie pisałam bo ciągle coś a i tak jakaś ostatnio markotna jestem.ja chyba już za bardzo chce i tego się obawiałam.mój mąż to już ma chyba mnie też dość:sad:myślę że za bardzo naciskał i przez to on mniej chce.niewiem może tylko mi sie tak wydaje...moze jemu sie wydaje że mi zależy tylko żeby zajść w ciążę a nie na bliskości z nim.on chce bardzo dziecka ale mówi spokojnie a ja chciałabym juz:sorry2: powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jestem w 11 dc wczoraj miałam klucie jajnika dość mocne ale sluz mialam brazowy lepki(nigdy wcześniej tak nie mialam) czy to znaczy ze za kilka dni będzie owulacja?kiedy sluz zmienia się na plodny?I czy kochając się 3 dni przed owulacja ale mając sluz lepki można zajść w ciążę?czy musi być ten sluz plodny?mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi bo tak napisalam...:oo2:
Możliwe, że to plamiennie okoloowulacyjne i faktycznie oeulacja będzie niedługo ;) kochając się 3 dni przed owu można zajść, tylko musiisz wiedzieć kiedy będzie mniej więcej

Emsi dopiero później doczytałam, że pisałaś o tym pcos też... niestety to prawda. Ja mamm pcos i testy owu bardzo długo wychodzą mi pozytywne... co wcale nie oznacza, że Ty to masz!;)

Witam.
Mi sie wydaje, ze jeśli testy wychodzą długo pozytywne to albo jest to pco albo jakieś trefne testy. Najlepiej kupić w aptece czy w drogerii facelle bądź z tej firmy co testy pink. A z Allegro to różowe sa jeszcze Ok.

Powiem szczerze ze ja kontroluje owu na str. t-time:tak:raz mi się udało a teraz znowu próbuje :)

Jezu dziewczyny ja dzisiaj biegunka od 1 w nocy, czułam się tragicznie. Na szczęście nie wymiotowałam. Teraz jest trochę lepiej, ale mam zgagę. Polecacie coś w ciąży żeby się lepiej poczuć i żeby objawy ustąpiły?

reklama
Do góry