pyzunia86
Fanka BB :)
Super gratulacjeJa już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacjeJa już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Cześć dziewczyny.
Ja testuje za dwa dni
Póki co to nie mam żadnych objawów. Jedynie kłuja mnie jajniki od czasu do czasu i za bardzo nim wiem od czego :-o
Hej dziewczynki :-)
Moja wredna @ dalej nie przyszła, chyba znowu kupię test, już 3, bo kolejny dzień z rzędu jest mi niedobrze, wczoraj przy myciu zębów o mało nie zwymiotowałam, teraz też jest mi cholernie niedobrze. Ja już nie wiem co jest grane.
Półtora tygodnia niby. Sama już nie wiem, pod koniec października i na początku listopada miałam brunatne plamienia, gin mówił, że to najprawdopodobniej przez owulacje, więc powinno już coś pokazać, ale dwa testy w zeszłym tygodniu były negatywne... Chyba, że moja @ się pomyliła i wydawało jej się, że już mnie odwiedziła i zaczęła kolejny cykl, ale nie wiem, czy to możliweAle ile dni po terminie juz? Trzymam kciuki żeby to było to :*
Półtora tygodnia niby. Sama już nie wiem, pod koniec października i na początku listopada miałam brunatne plamienia, gin mówił, że to najprawdopodobniej przez owulacje, więc powinno już coś pokazać, ale dwa testy w zeszłym tygodniu były negatywne... Chyba, że moja @ się pomyliła i wydawało jej się, że już mnie odwiedziła i zaczęła kolejny cykl, ale nie wiem, czy to możliwe
Usg jajjnikow, hormmony i czasem androgeny. U mnie widac bylo na jajnikach pecherzyki no i stosunek fsh do lh powinien byc jeden do jeden, czyli np jakk LH 4 to FSH podobnie, u mnie bodajze LH 5 a FSH 15...No właśnie nie. Mam nadzieje. Ostatnie badania u gina we wrześniu i wszystko ok. A jak to można stwierdzić ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale facelle te inne są najlepsze, nie paskowe...No właśnie mam te z rossmanna I dwa cykle wcześniej pokazywały ok. Och teraz zaczęłam się martwić [emoji46]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, może tak być... przy pcos testy często nie mają sensu, bo bardzo prawdopodobne, że zrobisz 6dc i wyjdzie pozytyw, i tak przez cały cykl praktycznie...Spark, może to głupie pytanie, ale też mam podejrzenie pcos stąd moja ciekawość. Rozumiem, że w takich przypadkach testy owu są przeklamane w jakiś sposób że względu na pcos? Czy ta owulacja w ogóle nie występuje a test pokazuje pozytyw? Jak to jest?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom