reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz nie czytam, bo wyczytałam, że jak jest kilka razy test pozytywny w cyklu to może być pcos :/ ...zatem definitywnie koniec czytania, będzie co będzie ... mylę pozytywnie ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz staram sie nie szukac po necie zadnych info, bo osiwiec w sekunde mozna.... :( czlowiek nie bierze do siebie najlagodniejszych info tylko te najgorsze.... :-(

reklama
Ja od trzech dni czuje słabiej te ruchy...słyszałam, że to normalne ale jakoś tak...wczoraj czułam zaledwie jeden lekki kopniaczek , przedwczoraj owszem było ich więcej, ale mniej niż wcześniej....
Wróciły w ogóle nudności i zaparcia...świetnie :-(
Czy któraś jeszcze z Was tak miała? 19 tydzien..

Ja od trzech dni czuje słabiej te ruchy...słyszałam, że to normalne ale jakoś tak...wczoraj czułam zaledwie jeden lekki kopniaczek , przedwczoraj owszem było ich więcej, ale mniej niż wcześniej....
Wróciły w ogóle nudności i zaparcia...świetnie :-(
Czy któraś jeszcze z Was tak miała? 19 tydzien..

Moze malenstwo leniuchowalo wczoraj :-) jak bylam w szpitalu jedna dziewczyna tak miala, kazali zjesc jej cos slodkiego, przejsc sie po korytarzu i dzidzia sie obudzila bo smacznie sobie spiochala martwiac tym mame ;-)

reklama
Do góry