reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz nie czytam, bo wyczytałam, że jak jest kilka razy test pozytywny w cyklu to może być pcos :/ ...zatem definitywnie koniec czytania, będzie co będzie ... mylę pozytywnie ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi ja to już nie raz się przekonałam że nie warto czytać w necie bo można nieźle sfiksowac. Np. Moja siostra ostatnio prawie testament pisała bo wykryto u niej guzka na tarczycy. Tak się naczytala że nie mogła spać , jeść i normalnie funkcjonować. Jak się później okazało te guzki są niegroźne i ma je praktycznie co druga kobieta.

Ja to chyba jednak nie wytrzymam do piątku. Sikne jutro z rana. To będzie 25dc przy 26 dniowych więc powinno chyba już coś pokazać. Mam test facelle 25 czułości. Mam nadzieję że wrócę do was jutro z pozytywnymi wiadomościami.

Dziękuję Wam za wszystkie pozytywne słowa. Jesteście kochane babki [emoji11]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emsi ja to już nie raz się przekonałam że nie warto czytać w necie bo można nieźle sfiksowac. Np. Moja siostra ostatnio prawie testament pisała bo wykryto u niej guzka na tarczycy. Tak się naczytala że nie mogła spać , jeść i normalnie funkcjonować. Jak się później okazało te guzki są niegroźne i ma je praktycznie co druga kobieta.

Ja to chyba jednak nie wytrzymam do piątku. Sikne jutro z rana. To będzie 25dc przy 26 dniowych więc powinno chyba już coś pokazać. Mam test facelle 25 czułości. Mam nadzieję że wrócę do was jutro z pozytywnymi wiadomościami.

Dziękuję Wam za wszystkie pozytywne słowa. Jesteście kochane babki [emoji11]

Siwa POWODZENIA !!! Trzymam mocno zaciśnięte kciuki &&&&&& [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle to chyba udało mi się namówić męża na piesełka[emoji190]
Tylko jeszcze nie wiem czy będzie to maltanczyk czy West white terier.

Poczytaj sobie o charakterach i potrzebach. Wybierz bardziej pasujaca do Was rase.
Ja osobiscie nie chcialam teriera :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem psychologiem teraz pracuje w firmie gdzie niestety muszę wykonywać nie tylko swoje obowiązki [emoji35][emoji35] teraz mam rozmowę o prace w NHS (czyli po polsku jakby w NFZ ) ale dziś dostałam maila ze będzie spr z pisowni i aż się boje. Nie mam problemu a jak mam to od czego jest iPhone [emoji51][emoji23] wiadomo ze ang to mój drugi język. A nie wiem jakie maja wymagania. Ehh także już się nie nastawiam na ta prace

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jestem pomoca nauczyciela w przedszkolu a moge zmienic prace jako nauczyciel wiec dla mnie to szansa ale nikt sie nie odzywa.. Chcialabym juz wiedziec na czym stoje bo nie wiem na co sie nastawiac:/ a noze akurat sie uda?:)

reklama
Do góry