reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam.
Mi sie wydaje, ze jeśli testy wychodzą długo pozytywne to albo jest to pco albo jakieś trefne testy. Najlepiej kupić w aptece czy w drogerii facelle bądź z tej firmy co testy pink. A z Allegro to różowe sa jeszcze Ok.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Queen powodzenia na teście.

Anik jak jesteś z katowic znasz de to zapraszam do nas na rozmowę szukamy pracownika ;)

Siwa no co ty :( buuuu

Docia nie widziałam że niski cukier to też powód dla którego się nie jest w ciąży. Ja mam 85 wiec w normie. A zawsze miałam 97.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny ja dzisiaj biegunka od 1 w nocy, czułam się tragicznie. Na szczęście nie wymiotowałam. Teraz jest trochę lepiej, ale mam zgagę. Polecacie coś w ciąży żeby się lepiej poczuć i żeby objawy ustąpiły?
Tylko domowe sposoby. Ale może węgiel?? Musisz poczytać żeby nie zaszkodzić. Trzymaj się.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi dopiero później doczytałam, że pisałaś o tym pcos też... niestety to prawda. Ja mamm pcos i testy owu bardzo długo wychodzą mi pozytywne... co wcale nie oznacza, że Ty to masz!;)
Spark, może to głupie pytanie, ale też mam podejrzenie pcos stąd moja ciekawość. Rozumiem, że w takich przypadkach testy owu są przeklamane w jakiś sposób że względu na pcos? Czy ta owulacja w ogóle nie występuje a test pokazuje pozytyw? Jak to jest?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny ja dzisiaj biegunka od 1 w nocy, czułam się tragicznie. Na szczęście nie wymiotowałam. Teraz jest trochę lepiej, ale mam zgagę. Polecacie coś w ciąży żeby się lepiej poczuć i żeby objawy ustąpiły?
na zgage gaviacon, pomaga na kazdym etapie ciazy :) to jedyny lek, ktory pozwalaja brac lekarze :) ja mam akurat mleczko do picia, nie jest drogie, jakies 17-19 zl kosztuje

Ja od trzech dni czuje słabiej te ruchy...słyszałam, że to normalne ale jakoś tak...wczoraj czułam zaledwie jeden lekki kopniaczek , przedwczoraj owszem było ich więcej, ale mniej niż wcześniej....
Wróciły w ogóle nudności i zaparcia...świetnie :-(
Czy któraś jeszcze z Was tak miała? 19 tydzien..
na tym etapie nie musisz czuc ruchow codziennie, dziecko robi fikolki i raz poczujesz a raz nie, ale jak sie boisz to jedz na ip, ja raz pojechalam jak bylam w 21 tygodniu, bo dziecko bylo za spokojne, zrobili usg i szyjke zbadali, okazalo sie, ze Natan sie obrocil, na drugi dzien juz kopal jak przedtem :)

Hej.
Odnośnie co pisałam odnośnie tych maili od windykacji jednej z bb użytkowniczek (całe szczęście które okazały się prawdą), dzisiaj dostałam takiego maila. (Dzisiaj czy wczoraj)...
Szkoda, tylko że z playem nie miałam nigdy do czynienia ;)))

P.S. Test robiłam chyba wczoraj - jak by miało coś wyjść to już by wyszło i niestety biel...

Załączniki

• 15094512_1406895169328396_4128542186951551002_n.jpg
    15094512_1406895169328396_4128542186951551002_n.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Buuuziaki dziewczyny! Stęskniłam sie za wami. U mnie 24dc, 4 dni po pierwszym pozytywnym teście owu. Nic nie czuje nic nie widzę :) haha Humor ok - to chyba najważniejsze. Zaraz jadę do kosmetyczki cos ze soba zrobic bo zwariuje doszukując sie jakichkolwiek objawów :) wiecie co myślałam, ze da sie na luzie starać o dziecko.... otóż ZA CHOLERĘ SIE NIE DA :) buziaki i miłego dnia moje kochane, cmok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry