Asica86
Fanka BB :)
Nie. Małpa się dziś rozkręciła.Moze ciaza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Małpa się dziś rozkręciła.Moze ciaza?
Ehh jak one lubia przychodzic niespodziewanie ja jutro mam ginaNie. Małpa się dziś rozkręciła.
Super gratulacjeJa już po lekarzu, termin lekarz powiedział 21 lipiec 2017, był zarodeczek z serduszkiem.
Aaa to bedziesz miala super gdzies w biurze? ja mam niby szanse tez zmienic ale jakos sie nikt nie odzywa od 2 dni wiec chyba nic z tego.. W takim razie jutro mam wizyte u gina i w grudniu chce zaczac starania.. A juz sie troszke nastawilam na ta prace.. Ale co ma byc to bedzie: ) praca fajnie bo kasa większa ale dzidziusia tez bardzo chce
Stres to mi raczej wydłuża ...morał z tego taki, że muszę kłopotów poszukaćA jakiś stres? A może Twój organizm chce dać Ci szansę na więcej możliwości do starań dwa @ w miesiącu = 2 owu
No mi to raczej od łyżeczkowania się wszystko zaczęło walić :/Ja tak miewałam przy PCOS. Takie życie
Mi chyba właśnie lutealna siada ... bo owu zawsze mi wychodzi 16 dc ...i z 28 dni zrobiło mi się już 26. W tym cyklu obstawiam 25 może nawet 24. Tylko ja pomimo skracających się cykli mam bite 7 dni okresu :/Nesi dobrze mówisz powiem ci tak od 10lat miałam skąpe miesiączki i nie mogłam zajść w ciąże,każdy mi mówił że jest ok,a tu dupa wkoncu poszłam do gin i tak nie miało być cykl ma mieć 28 14dni fazy luteinalnej,też miałam krótkie cykle,do 21nawet,po lekach i duphaston cykl 28 i miesiączki z krwią nie plamienie,
Stres albo leki ?Kotek...tak mi przykro
Ehh organizm mi sie psuje normalnie 2 i 3dc to bylo istne morze czerwone, dzisiaj mam 3dc i od rana na wkladce sucho [emoji24][emoji33][emoji32][emoji27] 2 dniowy okres?! [emoji31][emoji37][emoji36][emoji30]
WTF?! Nigdy tak nie mialam.
Ale mnie to zmartwilo dzisiaj
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TuliPanna nie musisz mnie za nic przepraszać ... ja używam telefonu i mam tylko "Lubię to" a do tego wydało mi się niemożliwe aby w komputerze coś niechcący kliknąć. Ale skoro to jednak możliwe....to ja przepraszam za zamieszanie. Moje pytania są czasem głupie i taka ocena może być adekwatna, tylko nie myślałam, że tak to funkcjonuje, stąd zrobiło mi się po prostu przykro....Hej, znalazłam chwilę i muszę napisać, bo widzę, że zrobiło się niezłe zamieszanie. Muszę przyznać na forum, że to z mojej winy, to ja dałam Emsi tą opinię o której była mowa, tylko nie wiem kiedy i jak??!! Przepraszam Cię kochana najmocniej, ja na prawdę nie wiem kiedy mogłam coś takiego wcisnąć. Ta ocena nie była zamierzona, bo ja nie daję ocen i to musiał być jakiś głupi przypadek, że mi się coś klikło a ja głupia nawet nie zauważyłam.
Przepraszam Was wszystkie za zamieszanie no i Ciebie Emsi oczywiście najbardziej. Gdyby nie to, że napisałaś o tych o cenach, to nie zaczęłabym grzebać na kompie w funkcjach i pewnie cały czas żyłabym w nieświadomości, że mogłam kogoś przez nieuwagę urazić. Przepraszam jeszcze raz, postaram się być bardziej uważna w tym co robię.
Stres to mi raczej wydłuża ...morał z tego taki, że muszę kłopotów poszukać
No mi to raczej od łyżeczkowania się wszystko zaczęło walić :/
Mi chyba właśnie lutealna siada ... bo owu zawsze mi wychodzi 16 dc ...i z 28 dni zrobiło mi się już 26. W tym cyklu obstawiam 25 może nawet 24. Tylko ja pomimo skracających się cykli mam bite 7 dni okresu :/
Stres albo leki ?
---------------
Piszecie jak szalone Wolnego czasu mi brakuje na przeczytanie wszystkiego
Cudowna!!!A to jest moja fasolinka
Hej, niestety na tym wątku chyba nikt do in vitro nie podchodził.. tak jak koleżanka pisała, jest wątek Kto po in vitro, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Powodzenia!!Hej kobietki. Jestem tu nowa. Przedemna in vitro i jestem w takiej rozsypce emocjonalnej ze juz sama z soba doslownie nie wytrzymuje
Od 4 lat ponownie staramy sie z mezem o 2 dziecko. Szanse sa prawie zerowe ale mimo to staram sie nie poddawac. W grudniu mam byc szykowana do konskiej dawki hormonow. I kurcze obawiam sie hiperstymulacji. [emoji21]
Tyle juz przeszlam w zyciu ze jak tylko pomysle to dodatkowe siwe wlosy sie na glowie pojawiaja
Czy któraś z Was dobre kobiety byla przestymulowana co za tym idzie. Plis pomóżcie bo juz nie wiem co o tym wszystkim myslec [emoji8]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
TuliPanna nie musisz mnie za nic przepraszać ... ja używam telefonu i mam tylko "Lubię to" a do tego wydało mi się niemożliwe aby w komputerze coś niechcący kliknąć. Ale skoro to jednak możliwe....to ja przepraszam za zamieszanie. Moje pytania są czasem głupie i taka ocena może być adekwatna, tylko nie myślałam, że tak to funkcjonuje, stąd zrobiło mi się po prostu przykro....
Niemniej jednak wszystkie jesteście fajne i mądre babki dlatego czasem potrzebując porady piszę. Tak jak dziś czwarty dzień ciemnych testów owu i szukam po necie informacji, jaka jest średnia długość utrzymywania się takiego poziomu LH, bo już ten ciemny w 12 dc, pozniej ciemne od 16dc do 19dc (dzis) mnie coraz bardziej martwią. Ale też postaram się ograniczyć z pytaniami o te testy....
Ja juz nie czytam, bo wyczytałam, że jak jest kilka razy test pozytywny w cyklu to może być pcos :/ ...zatem definitywnie koniec czytania, będzie co będzie ... mylę pozytywnieCudowna!!!
Hej, niestety na tym wątku chyba nikt do in vitro nie podchodził.. tak jak koleżanka pisała, jest wątek Kto po in vitro, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Powodzenia!!
Ależ sie nie musisz ograniczać z pytaniami o testy ja nie odpowiadam bo niestety nie wiem jak to jest... Ale jak sie dowiesz to daj znac bo będziemy wiedziały na przyszłość