reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie masz co sie bac :-) takie rzeczy tylko u mnie ;-)
A masz jakies dolegliwosci?
Bo ja np mialam okropne parcie na pecherz mimo ze byl on pusty, wstawalam z kibelka doszlam do pokoku i znowu mialam wtazenie ze musze isc.. Strasznie tkliwe piersi mialam, o masakra i pachwina mnie bolala po lewej stronie, tam gdzie byla czy nadal jest tOrbiel
Ja nie mam żadnych objawów, na nic. Chyba, że objswy dydgunkcji psychiczicznych, to i owszem posiadam w znacznych ilościach [emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie cały czas ciemna kreska ... kochane jak długo się utrzymuje taki poziom LH?
20161123_192750.jpeg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161123_192750.jpeg
    20161123_192750.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 340
Hej kobietki. Jestem tu nowa. Przedemna in vitro i jestem w takiej rozsypce emocjonalnej ze juz sama z soba doslownie nie wytrzymuje
Od 4 lat ponownie staramy sie z mezem o 2 dziecko. Szanse sa prawie zerowe ale mimo to staram sie nie poddawac. W grudniu mam byc szykowana do konskiej dawki hormonow. I kurcze obawiam sie hiperstymulacji. [emoji21]
Tyle juz przeszlam w zyciu ze jak tylko pomysle to dodatkowe siwe wlosy sie na glowie pojawiaja
Czy któraś z Was dobre kobiety byla przestymulowana co za tym idzie. Plis pomóżcie bo juz nie wiem co o tym wszystkim myslec [emoji8]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli zmienię prace to pewnie odczekam z miesiąc. Może [emoji51] praca jesst na umowę bezterminowa wiec nie będę się musiała martwić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa to bedziesz miala super:) gdzies w biurze? ;) ja mam niby szanse tez zmienic ale jakos sie nikt nie odzywa od 2 dni wiec chyba nic z tego.. W takim razie jutro mam wizyte u gina i w grudniu chce zaczac starania.. A juz sie troszke nastawilam na ta prace.. Ale co ma byc to bedzie: ) praca fajnie bo kasa większa ale dzidziusia tez bardzo chce:)

Hej kobietki. Jestem tu nowa. Przedemna in vitro i jestem w takiej rozsypce emocjonalnej ze juz sama z soba doslownie nie wytrzymuje
Od 4 lat ponownie staramy sie z mezem o 2 dziecko. Szanse sa prawie zerowe ale mimo to staram sie nie poddawac. W grudniu mam byc szykowana do konskiej dawki hormonow. I kurcze obawiam sie hiperstymulacji. [emoji21]
Tyle juz przeszlam w zyciu ze jak tylko pomysle to dodatkowe siwe wlosy sie na glowie pojawiaja
Czy któraś z Was dobre kobiety byla przestymulowana co za tym idzie. Plis pomóżcie bo juz nie wiem co o tym wszystkim myslec [emoji8]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszam. Na A watek kto Po invitro

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, znalazłam chwilę i muszę napisać, bo widzę, że zrobiło się niezłe zamieszanie. Muszę przyznać na forum, że to z mojej winy, to ja dałam Emsi tą opinię o której była mowa, tylko nie wiem kiedy i jak??!! Przepraszam Cię kochana najmocniej, ja na prawdę nie wiem kiedy mogłam coś takiego wcisnąć. Ta ocena nie była zamierzona, bo ja nie daję ocen i to musiał być jakiś głupi przypadek, że mi się coś klikło a ja głupia nawet nie zauważyłam.
Przepraszam Was wszystkie za zamieszanie no i Ciebie Emsi oczywiście najbardziej. Gdyby nie to, że napisałaś o tych o cenach, to nie zaczęłabym grzebać na kompie w funkcjach i pewnie cały czas żyłabym w nieświadomości, że mogłam kogoś przez nieuwagę urazić. Przepraszam jeszcze raz, postaram się być bardziej uważna w tym co robię.
Ja tez zauwazylam ze niechcacy dalam komus Nie lubie tego czy cos w tym stylu.. Oczywiscie niezamierzone bo wiekszosc cZasu jestem tutaj na forum przez telefon a tu wszytko takie male i niechcacy mi sie kliknie.. :/ tez Was przepraszam za to:*

Do góry