reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie masz co sie bac :-) takie rzeczy tylko u mnie ;-)
A masz jakies dolegliwosci?
Bo ja np mialam okropne parcie na pecherz mimo ze byl on pusty, wstawalam z kibelka doszlam do pokoku i znowu mialam wtazenie ze musze isc.. Strasznie tkliwe piersi mialam, o masakra i pachwina mnie bolala po lewej stronie, tam gdzie byla czy nadal jest tOrbiel
Ja nie mam żadnych objawów, na nic. Chyba, że objswy dydgunkcji psychiczicznych, to i owszem posiadam w znacznych ilościach [emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie cały czas ciemna kreska ... kochane jak długo się utrzymuje taki poziom LH?
20161123_192750.jpeg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161123_192750.jpeg
    20161123_192750.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 338
Hej kobietki. Jestem tu nowa. Przedemna in vitro i jestem w takiej rozsypce emocjonalnej ze juz sama z soba doslownie nie wytrzymuje
Od 4 lat ponownie staramy sie z mezem o 2 dziecko. Szanse sa prawie zerowe ale mimo to staram sie nie poddawac. W grudniu mam byc szykowana do konskiej dawki hormonow. I kurcze obawiam sie hiperstymulacji. [emoji21]
Tyle juz przeszlam w zyciu ze jak tylko pomysle to dodatkowe siwe wlosy sie na glowie pojawiaja
Czy któraś z Was dobre kobiety byla przestymulowana co za tym idzie. Plis pomóżcie bo juz nie wiem co o tym wszystkim myslec [emoji8]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli zmienię prace to pewnie odczekam z miesiąc. Może [emoji51] praca jesst na umowę bezterminowa wiec nie będę się musiała martwić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa to bedziesz miala super:) gdzies w biurze? ;) ja mam niby szanse tez zmienic ale jakos sie nikt nie odzywa od 2 dni wiec chyba nic z tego.. W takim razie jutro mam wizyte u gina i w grudniu chce zaczac starania.. A juz sie troszke nastawilam na ta prace.. Ale co ma byc to bedzie: ) praca fajnie bo kasa większa ale dzidziusia tez bardzo chce:)

Hej kobietki. Jestem tu nowa. Przedemna in vitro i jestem w takiej rozsypce emocjonalnej ze juz sama z soba doslownie nie wytrzymuje
Od 4 lat ponownie staramy sie z mezem o 2 dziecko. Szanse sa prawie zerowe ale mimo to staram sie nie poddawac. W grudniu mam byc szykowana do konskiej dawki hormonow. I kurcze obawiam sie hiperstymulacji. [emoji21]
Tyle juz przeszlam w zyciu ze jak tylko pomysle to dodatkowe siwe wlosy sie na glowie pojawiaja
Czy któraś z Was dobre kobiety byla przestymulowana co za tym idzie. Plis pomóżcie bo juz nie wiem co o tym wszystkim myslec [emoji8]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszam. Na A watek kto Po invitro

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, znalazłam chwilę i muszę napisać, bo widzę, że zrobiło się niezłe zamieszanie. Muszę przyznać na forum, że to z mojej winy, to ja dałam Emsi tą opinię o której była mowa, tylko nie wiem kiedy i jak??!! Przepraszam Cię kochana najmocniej, ja na prawdę nie wiem kiedy mogłam coś takiego wcisnąć. Ta ocena nie była zamierzona, bo ja nie daję ocen i to musiał być jakiś głupi przypadek, że mi się coś klikło a ja głupia nawet nie zauważyłam.
Przepraszam Was wszystkie za zamieszanie no i Ciebie Emsi oczywiście najbardziej. Gdyby nie to, że napisałaś o tych o cenach, to nie zaczęłabym grzebać na kompie w funkcjach i pewnie cały czas żyłabym w nieświadomości, że mogłam kogoś przez nieuwagę urazić. Przepraszam jeszcze raz, postaram się być bardziej uważna w tym co robię.
Ja tez zauwazylam ze niechcacy dalam komus Nie lubie tego czy cos w tym stylu.. Oczywiscie niezamierzone bo wiekszosc cZasu jestem tutaj na forum przez telefon a tu wszytko takie male i niechcacy mi sie kliknie.. :/ tez Was przepraszam za to:*

Do góry