reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja wyczytałam że w trakcie implantacji należy uważać na sporty i seksy. Ja zaprzstalam biegac od owu. Bo 5 km może trochę wytrzasc kropka jakby co [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinno się ciężkich ćwiczeń wykonywać, biegać można :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie no starania beda napewno ;-) ale chyba umowie sie na 11 bo nerwowo do 14 nie wytrzymam :p a cykle przed poronieniem mialam 24-26 dniowe.. Tylko ten nieszczesny torbiel mnie martwi.. ;/

A jaki masz torbiel, bo nie doczytałam, ja mam od 6 lat torbiel, z którą nic się nie dzieje. Pojawiła mi się na początku pierwszej ciazy. W niczym nie przeszkadzała. Teraz dopiero, jakby się udało to będzie cc i wycinanie. A ogólnie mam tendencje do polipow. Na sxyjce już trzy razy miałam. Raz w ciąży , ale ten sam odpadł. No i teraz ostatnio mi podczas histero ukrecili.

A jaki masz torbiel, bo nie doczytałam, ja mam od 6 lat torbiel, z którą nic się nie dzieje. Pojawiła mi się na początku pierwszej ciazy. W niczym nie przeszkadzała. Teraz dopiero, jakby się udało to będzie cc i wycinanie. A ogólnie mam tendencje do polipow. Na sxyjce już trzy razy miałam. Raz w ciąży , ale ten sam odpadł. No i teraz ostatnio mi podczas histero ukrecili.

Torbiel zrobiła mi się po poronieniu na lewym jajniku.... Była owulacja ale pik hormonów nie zadziałał i pęcherzyk nie pękł... i urósł do 4cm... Dostałam Dupka na 10 dni, teraz dostałam okres i właśnie mam iść na kontrol w 12-13 dc... Gin powiedział, że jak się nie zmniejszy to trzeba będzie antykoncepty włączyć, ale ja postanowiłam jeszcze przed wizytą działać, może coś zaskoczy, ale mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzy....

Hej Dziewczyny!!! :-)
W sobote skonczylam kuracje z dupkiem i wlasnie dzis, na trzeci dzien od odstawienia dostalam okresu @@@@ Jejejejejejejeeee ;-)
Ciesze sie niezmiernie, bo oznacza to ze jak na kontroli wszystko wyjdzie OK bedziemy mogli wznowic starania o Malenstwo :-)
I teraz pytanie do Was.. Mialam isc na kontrol w 12-13 dc..12 wypada w sobote 13 w niedzielele....moj lekarz w weekend nie przyjmuje......
I co ja mam zrobic isc w 11 ?????????
Jaa bym poszła 11

reklama
Do góry