Emzilka
Fanka BB :)
Też tak myślę, trochę starań przed nie zaszkodzi. Bo różnie to może być z tą owu.
Nie no starania beda napewno ;-) ale chyba umowie sie na 11 bo nerwowo do 14 nie wytrzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak myślę, trochę starań przed nie zaszkodzi. Bo różnie to może być z tą owu.
Nie powinno się ciężkich ćwiczeń wykonywać, biegać można :-)Ja wyczytałam że w trakcie implantacji należy uważać na sporty i seksy. Ja zaprzstalam biegac od owu. Bo 5 km może trochę wytrzasc kropka jakby co [emoji6]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no starania beda napewno ;-) ale chyba umowie sie na 11 bo nerwowo do 14 nie wytrzymama cykle przed poronieniem mialam 24-26 dniowe.. Tylko ten nieszczesny torbiel mnie martwi.. ;/
A jaki masz torbiel, bo nie doczytałam, ja mam od 6 lat torbiel, z którą nic się nie dzieje. Pojawiła mi się na początku pierwszej ciazy. W niczym nie przeszkadzała. Teraz dopiero, jakby się udało to będzie cc i wycinanie. A ogólnie mam tendencje do polipow. Na sxyjce już trzy razy miałam. Raz w ciąży , ale ten sam odpadł. No i teraz ostatnio mi podczas histero ukrecili.
A tak schodząc tematu Emzilka masz buldozka francuskiego ???
Jaa bym poszła 11Hej Dziewczyny!!! :-)
W sobote skonczylam kuracje z dupkiem i wlasnie dzis, na trzeci dzien od odstawienia dostalam okresu @@@@ Jejejejejejejeeee ;-)
Ciesze sie niezmiernie, bo oznacza to ze jak na kontroli wszystko wyjdzie OK bedziemy mogli wznowic starania o Malenstwo :-)
I teraz pytanie do Was.. Mialam isc na kontrol w 12-13 dc..12 wypada w sobote 13 w niedzielele....moj lekarz w weekend nie przyjmuje......
I co ja mam zrobic isc w 11 ?????????
TaaaakNa avatarze jest mój Benio, moja największa miłostka i antydepresant
![]()
Buldog francuskki?
Aa juz doczytalam, że tak :-) przepraszam Cię ale jak ja nie lubię tych psów![]()