Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...
reklama
S
StorAnia
Gość
To chyba zaryzykuję i przesunę duphaston o dwa dni. Niestety wizytę mam dopiero 12 grudnia.Mi gin mówił od 17do 27 najlepiej
Dziś zrobiłam test owulacyjny i niestety nic...
Jutro, a co! Co ma być to będzie, ja trzymam mocno kciuki [emoji173]Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?
Asica86
Fanka BB :)
Ja w niedzielę. To będzie 31dc ale podejrzewam, że za szybko i tak.Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?
Dziś 13dc a wczoraj był ten ciemny ... u mnie ciemne wychodziły 14-15 dc i w kolejnym dniu tez były ciemne ... kurde kiepsko to wygląda
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tym cyklu czekałam ile mogłam, chociaż ciężko było [emoji1] lepiej chyba trochę poczekać a nie dolowac się przez resztę cyklu negatywem. Co nie zmienia faktu że w 24dc test był [emoji16] [emoji16] no ale to zdecydowanie za wcześnie [emoji1] ja trzymam mocno kciuki za pozytyw! &&&Ja w niedzielę. To będzie 31dc ale podejrzewam, że za szybko i tak.
Emsi*
Super ... a łóżeczko masz już gotowe ?odebralismy dzis fotelik Cybex aton, wart ceny!
Emsi*
No I kto nam motylka to powie ...Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...
A jak długie masz cykle ?
reklama
No I kto nam motylka to powie ...
A jak długie masz cykle ?
30-35 dni.....