reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...
Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?

reklama
Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?
Jutro, a co! Co ma być to będzie, ja trzymam mocno kciuki [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziś 13dc a wczoraj był ten ciemny ... u mnie ciemne wychodziły 14-15 dc i w kolejnym dniu tez były ciemne ... kurde kiepsko to wygląda

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w niedzielę. To będzie 31dc ale podejrzewam, że za szybko i tak.
Ja w tym cyklu czekałam ile mogłam, chociaż ciężko było [emoji1] lepiej chyba trochę poczekać a nie dolowac się przez resztę cyklu negatywem. Co nie zmienia faktu że w 24dc test był [emoji16] [emoji16] no ale to zdecydowanie za wcześnie [emoji1] ja trzymam mocno kciuki za pozytyw! &&&

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No I kto nam motylka to powie ...
A jak długie masz cykle ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry