reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...
Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?

reklama
Ja też odwlekam,ta biel to co jutro?
Jutro, a co! Co ma być to będzie, ja trzymam mocno kciuki [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziś 13dc a wczoraj był ten ciemny ... u mnie ciemne wychodziły 14-15 dc i w kolejnym dniu tez były ciemne ... kurde kiepsko to wygląda

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w niedzielę. To będzie 31dc ale podejrzewam, że za szybko i tak.
Ja w tym cyklu czekałam ile mogłam, chociaż ciężko było [emoji1] lepiej chyba trochę poczekać a nie dolowac się przez resztę cyklu negatywem. Co nie zmienia faktu że w 24dc test był [emoji16] [emoji16] no ale to zdecydowanie za wcześnie [emoji1] ja trzymam mocno kciuki za pozytyw! &&&

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja mam to samo! W 15dc kreska ciemna, prawie identyczna, dzisiaj 17 dc bladziutka na maxa... czy to znaczy ze owu była czy nie? Ja naprawde juz nie wiem co i jak z moim ciałem....
Podbrzusze boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No I kto nam motylka to powie ...
A jak długie masz cykle ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry