reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powtórzę jeszcze za godzinę bo coś nie gra ewidentnie. Dwa poprzednie cykle miałam piękne ciemniejace w odpowiednich dniach a teraz .... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam napisać, że wygląda jakby było po, albo długo przed.... Jeszcze raz, kiedy wyszedł ciemniejszy niż dzisiaj ? i który dziś dc ?

reklama
O matko bulbasek powiedz coś więcej na ten temat bo może faszeruje się niepotrzebnie femibionem. Co polecasz zatem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, ja biorę firmy Doctor's Best folian. On jest też tam z dodatkiem Wit. C. Ma tylko te dwa składniki. Moja koleżanka jest po poronieniu. Zaczęła też brać. Lekarz jej powiedział, ze jak najbardziej może, ale dopiero jak sama zapytała. Bo tak to lekarka mówi, ze ona rekomenduje folik. Bo tak. Ale skoro można brać coś lepsZego to czemu tego nie dają? Dzisiaj trzeba niestety bardzo dużo czytać i się uświadamiać w tej kwestii samemu, bo lekarze jak to lekarze.za konkretne produkty też mają odpalane od przedstawicieli.

Dzień dobry Wszystkim Staraczkom jestem tu całkiem nowa i to też mój pierwszy raz takiego "starania na serio". Jestem Anka, mam 39 lat i cudowną 17-letnią córkę. Od lat leczę się hormonalnie (od 15 roku życia), ale z pierwszą ciążą nie miałam najmniejszych kłopotów. Teraz niestety jest już chyba za późno, ale dałam nam trochę czasu. Zobaczymy.
Witaj nie jesteś tu sama ja 41 i dalej walczę,cyce w górę

A Bulbasek mój m jest strasznie nerwowy. Od razu ma myśli, nie powiem jakie.. Ma bardzo stresującą prace, stąd jego zachowanie. Denerwuje się, jak coś się psuje, bo nie może się z tym wyrobić.. Jak emocje opadną jest potulny, jak baranek i dociera do niego, że ja przez niego się wykończę.
Już mnie jajnik nie boli.. Chyba z tego zdenerwowania przestały :( Bolał mnie tylko około 2h.. a do tego doszła migrena...

Oj to Twój M Się wykonczy jak tak dalej będzie. Musi znaleźć jakiś sposób do radzenia sobie ze stresem. Mój czasami też wpieklony. To ja wtedy mowie: Spadaj! Po co te nerwy? Gdzie Cię prowadzą? Na balkon powietrza nabrać albo spacerek. Włączam swoje gadki. :D Ty się nie denerwuj. Ja myślałam, ze mnie jajnik przestał a lewy cały czas teraz mi daje czadu. 4 dzień.

Tak zgadza się. Jednak femibion ma wiele dodatkowych substancji, które są szkodliwe. Np. stearynian magnezu. Ja można powiedzieć siedzę w tym mocno i nienawidzę tej chemii w lekach i suplementach.

Ooo matko, w suplementach tez i to jeszcze dla kobiet w ciazy?! Masakra jakas :szok: co polecasz w takim razie w miare bezpiecznego?

Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...

Oby, oby, ale jakos sie nie nastawiam. Chyba bede musiala jednak uzupełnic zapas nabojów, nie robiłam tego zeby nie zapeszyc, teeraz jak mnie zaleje to moze byc problem :biggrin2: Ja testuje jutro, Docia chyba tez, o ile sie nie rozmyśliła :biggrin2: jutro to juz bedzie raczej pewny wynik, wiec zobaczymy co to bedzie... Remont, my sie zebrac nie mozemy z domalowaniem ścian, co dopiero do łazienki :D :D :D

Windy witaj w klubie. U mnie nie zawsze 29dni i czułam, widziałam owu a w tym cyklu coś inaczej wszystko ... mam nadzieje, ze w ogóle owu była/będzie

Wez, z tymi cyklami to jakies jaja... jak sie czlowiek nie przejmowal i nie liczyl, to wszystko prawie jak w zegarku. a jak trzeba, to d.pa. Matka natura zdecydowanie nam nie pomaga, ale trzeba ją jakos objeść :D :ninja2:

Ooo matko, w suplementach tez i to jeszcze dla kobiet w ciazy?! Masakra jakas :szok: co polecasz w takim razie w miare bezpiecznego?

Oby, oby, ale jakos sie nie nastawiam. Chyba bede musiala jednak uzupełnic zapas nabojów, nie robiłam tego zeby nie zapeszyc, teeraz jak mnie zaleje to moze byc problem :biggrin2: Ja testuje jutro, Docia chyba tez, o ile sie nie rozmyśliła :biggrin2: jutro to juz bedzie raczej pewny wynik, wiec zobaczymy co to bedzie... Remont, my sie zebrac nie mozemy z domalowaniem ścian, co dopiero do łazienki :D :D :D

Wez, z tymi cyklami to jakies jaja... jak sie czlowiek nie przejmowal i nie liczyl, to wszystko prawie jak w zegarku. a jak trzeba, to d.pa. Matka natura zdecydowanie nam nie pomaga, ale trzeba ją jakos objeść :D :ninja2:

Tak jak wcześniej pisałam biore Docotr's Best ewentualnie mogą być kapsułki z Solgara. ;)

reklama

No właśnie tylko jak ... jak ona rządzi hehe [emoji1]

Do góry