reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak zgadza się. Jednak femibion ma wiele dodatkowych substancji, które są szkodliwe. Np. stearynian magnezu. Ja można powiedzieć siedzę w tym mocno i nienawidzę tej chemii w lekach i suplementach.
O matko bulbasek powiedz coś więcej na ten temat bo może faszeruje się niepotrzebnie femibionem. Co polecasz zatem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...

Matko kochana, skąd wy macie siły na takie obstawianie cyklu, padlabym chyba [emoji23] przy tobie to u mnie byłby prawie złoty strzał [emoji1] mi to się całkiem wszystko pokiełbasiło jak zaczęłam się starać. Zawsze śluz plodny mnie zalewal, owu czułam, cykle od kilku lat nie zeszły poniżej 30. A teraz susza i ostatnio 28, bądź tu mądra [emoji16]
A kiedy ma być @, może zatestuj [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy witaj w klubie. U mnie nie zawsze 29dni i czułam, widziałam owu a w tym cyklu coś inaczej wszystko ... mam nadzieje, ze w ogóle owu była/będzie

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

No I jest cos nie tak :( dziś mój test owu wygląda nie tak jak oczekiwałam ... tak jak pisałam cykl nabrał niezłego przyspieszenia eh i z mojego obstawiania lipa .... było w 9dc, później jelitowka, i wczoraj w 12dc a dziś wygląda jakby była owu albo już po ... no nic I tak powtórzymy ale nie liczę na wiele ... Zobacz załącznik 783555

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No zdecydowanie negatyw... Wygląda jakby już po albo długooo po...

Cześć kochane! :-)
Większość pewnie mnie nie kojarzy bo jest bardzo dużo nowych staraczek, ja też byłam staraczką i już traciłam nadzieję, kiedy po 17 cyklach niespodzianka i się udało, w odpuszczonym cyklu :-)
Wierzę, że Wam wszystkim się uda.
Jestem teraz w 21t3d, wczoraj z mężem byliśmy na usg połówkowym i dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć synka!!! :-)
Musiałam Wam to napisać, bo to dzięki Wam przetrwałam starania o moje szczęście :-) <3
Macie może jakąś aktualną tabelkę żeby podejrzeć co u Was?
Kochaaaana, bardzo dobrze Cię pamiętam :D Synuś, super ! :)

To co on tam przeskrobal? :) pogodzcie się :) nie ma co tracić cyklu. Ja ze swoim w niedzielę mieliśmy wymianę mocna, ale zgoda nastąpiła szybko i działamy. Trzymam za Was kciuki :* Razem mi raźniej z Tobą :) no i pozostałymi staraczkami :)
A Bulbasek mój m jest strasznie nerwowy. Od razu ma myśli, nie powiem jakie.. Ma bardzo stresującą prace, stąd jego zachowanie. Denerwuje się, jak coś się psuje, bo nie może się z tym wyrobić.. Jak emocje opadną jest potulny, jak baranek i dociera do niego, że ja przez niego się wykończę.
Już mnie jajnik nie boli.. Chyba z tego zdenerwowania przestały :( Bolał mnie tylko około 2h.. a do tego doszła migrena...

reklama
Do góry