reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak zgadza się. Jednak femibion ma wiele dodatkowych substancji, które są szkodliwe. Np. stearynian magnezu. Ja można powiedzieć siedzę w tym mocno i nienawidzę tej chemii w lekach i suplementach.
O matko bulbasek powiedz coś więcej na ten temat bo może faszeruje się niepotrzebnie femibionem. Co polecasz zatem?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle się napisałam i zniknęło. Windy oby @ nie przyszła. Ja może w niedzielę zrobię test. W sobotę jedzie wybierać płytki do łazienki i wannę bo remont sie zaczyna na poważnie. Docia a Ty kiedy testujesz? Ty tez masz chyba 28dc? Tyle ze ja mam cykle dłuższe i mi na pewno wyjdzie biel vizira...

Matko kochana, skąd wy macie siły na takie obstawianie cyklu, padlabym chyba [emoji23] przy tobie to u mnie byłby prawie złoty strzał [emoji1] mi to się całkiem wszystko pokiełbasiło jak zaczęłam się starać. Zawsze śluz plodny mnie zalewal, owu czułam, cykle od kilku lat nie zeszły poniżej 30. A teraz susza i ostatnio 28, bądź tu mądra [emoji16]
A kiedy ma być @, może zatestuj [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy witaj w klubie. U mnie nie zawsze 29dni i czułam, widziałam owu a w tym cyklu coś inaczej wszystko ... mam nadzieje, ze w ogóle owu była/będzie

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

No I jest cos nie tak :( dziś mój test owu wygląda nie tak jak oczekiwałam ... tak jak pisałam cykl nabrał niezłego przyspieszenia eh i z mojego obstawiania lipa .... było w 9dc, później jelitowka, i wczoraj w 12dc a dziś wygląda jakby była owu albo już po ... no nic I tak powtórzymy ale nie liczę na wiele ... Zobacz załącznik 783555

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No zdecydowanie negatyw... Wygląda jakby już po albo długooo po...

Cześć kochane! :-)
Większość pewnie mnie nie kojarzy bo jest bardzo dużo nowych staraczek, ja też byłam staraczką i już traciłam nadzieję, kiedy po 17 cyklach niespodzianka i się udało, w odpuszczonym cyklu :-)
Wierzę, że Wam wszystkim się uda.
Jestem teraz w 21t3d, wczoraj z mężem byliśmy na usg połówkowym i dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć synka!!! :-)
Musiałam Wam to napisać, bo to dzięki Wam przetrwałam starania o moje szczęście :-) <3
Macie może jakąś aktualną tabelkę żeby podejrzeć co u Was?
Kochaaaana, bardzo dobrze Cię pamiętam :D Synuś, super ! :)

To co on tam przeskrobal? :) pogodzcie się :) nie ma co tracić cyklu. Ja ze swoim w niedzielę mieliśmy wymianę mocna, ale zgoda nastąpiła szybko i działamy. Trzymam za Was kciuki :* Razem mi raźniej z Tobą :) no i pozostałymi staraczkami :)
A Bulbasek mój m jest strasznie nerwowy. Od razu ma myśli, nie powiem jakie.. Ma bardzo stresującą prace, stąd jego zachowanie. Denerwuje się, jak coś się psuje, bo nie może się z tym wyrobić.. Jak emocje opadną jest potulny, jak baranek i dociera do niego, że ja przez niego się wykończę.
Już mnie jajnik nie boli.. Chyba z tego zdenerwowania przestały :( Bolał mnie tylko około 2h.. a do tego doszła migrena...

reklama
Do góry