reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kobitki coś mi się cykle pierdzielic zaczynają [emoji33] dziś zrobiłam test owu 12dc a zwykle owu 16dc I masz prawie pozytywny ... i co ze teraz owu będzie szybciej ? 14dc? Jeez oszalec można. Dluuuugie lata jak w zegarku, zaczynasz starania i ciało się dezorganizuje :/
20161116_220827.jpeg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161116_220827.jpeg
    20161116_220827.jpeg
    28,5 KB · Wyświetleń: 228
reklama
A ilu dniowe masz cykle? :)
Teraz nie wiem jak bede miec ale przedtem mialam przedzial od 24 do 28dni. Raz nawet mi sie trafil 22 dni.i jak mam taki krotki cykl to praktycznie plodne zaczynaja sie ok. 8-9 dnia. Ale nie zdarza mi sie to czesto. Raz na kilka msc. A tak okolo 10-12 dnia normalnie ale nie mam kazdy cykl taki sam i wszystko obserwuje wg sluzu i klucia w jajnikach. A u ciebie jak to jest?

Kobitki coś mi się cykle pierdzielic zaczynają [emoji33] dziś zrobiłam test owu 12dc a zwykle owu 16dc I masz prawie pozytywny ... i co ze teraz owu będzie szybciej ? 14dc? Jeez oszalec można. Dluuuugie lata jak w zegarku, zaczynasz starania i ciało się dezorganizuje :/Zobacz załącznik 783342

Powiedzmy, że jutro wyjdzie pozytyw (identyczne kreski), to w ciągu 24-48 h ,czyli 14-15 dc by wyszła owu, jak dobrze myślę ;)

Kobitki coś mi się cykle pierdzielic zaczynają [emoji33] dziś zrobiłam test owu 12dc a zwykle owu 16dc I masz prawie pozytywny ... i co ze teraz owu będzie szybciej ? 14dc? Jeez oszalec można. Dluuuugie lata jak w zegarku, zaczynasz starania i ciało się dezorganizuje :/Zobacz załącznik 783342

Ja już przestaję wierzyć w te testy.
Mi takie (kreska niedużo słabsza od kontrolnej) wychodziły już od 9 dc. Ze dwa razy miałam bardzo słabą, dziś 21 dc i nadal całkiem mocne kreski testowe. Ja chyba zrezygnuję z testów owu, u mnie się nie bardzo sprawdzają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzmy, że jutro wyjdzie pozytyw (identyczne kreski), to w ciągu 24-48 h ,czyli 14-15 dc by wyszła owu, jak dobrze myślę ;)
Czyli cykle się skracają .... jak porownywalam z testami z zeszłego cyklu to miałam taki w 14dc stąd moje wyliczenia. Ciekawe...
Siwa Tobie też się chyba skrócily jak się nie mylę ... czyli jedziemy kochana na tym samym wózku [emoji6] abyśmy dojechały na sierpniowki [emoji12] Spark wsiadaj ... [emoji1]

Ja już przestaję wierzyć w te testy.
Mi takie (kreska niedużo słabsza od kontrolnej) wychodziły już od 9 dc. Ze dwa razy miałam bardzo słabą, dziś 21 dc i nadal całkiem mocne kreski testowe. Ja chyba zrezygnuję z testów owu, u mnie się nie bardzo sprawdzają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie właśnie te testy z rossmanna się sprawdzają tylko teraz widzę, że niespodziewanie cykl nabiera zwiekszonych obrotów ... no i właśnie gdyby nie testy to bym nie wiedziała. I śluz juz tez lepki, rozciągliwy tylko jeszcze nie do końca przezroczysty ... zobaczymy co dalej [emoji6]

reklama
Teraz nie wiem jak bede miec ale przedtem mialam przedzial od 24 do 28dni. Raz nawet mi sie trafil 22 dni.i jak mam taki krotki cykl to praktycznie plodne zaczynaja sie ok. 8-9 dnia. Ale nie zdarza mi sie to czesto. Raz na kilka msc. A tak okolo 10-12 dnia normalnie ale nie mam kazdy cykl taki sam i wszystko obserwuje wg sluzu i klucia w jajnikach. A u ciebie jak to jest?

Ja zawsze miałam 28, 29. Gin w 1 cs powiedział, ze owu 12 dc (wg usg). Potem dostałam @@@ Ale ten cykl trwał 34 dni. 2 cs trwał 32 dni. A teraz??? Już sama nie wiem. W sobotę 13dc miałam rozciagliwy sluz. od 15 dc do dzisiaj 17 dc mocny bol jajnikow (17dc - mega, przy siadaniu czuć też mocno prawy jajnik) oraz mleczny wodnisto kremowy sluz. Badz tu madry i pisz wiersze ;)

Do góry