reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej :) a to mój test z rana
%2Fstorage%2Fsdcard0%2FDCIM%2FCamera%2FC360_2016-11-17-08-37-49-945.jpg

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• %2Fstorage%2Fsdcard0%2FDCIM%2FCamera%2FC360_2016-11-17-08-37-49-945.jpg
    %2Fstorage%2Fsdcard0%2FDCIM%2FCamera%2FC360_2016-11-17-08-37-49-945.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 345
Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej :) a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382

Ciąża super wynik 500 to 5tyd ciąża spokojnie radości

Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej :) a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382

Piękne krechy. Napolka nie denerwuj się, będzie dobrze.

Napolka spoko sliczne kreski. Ja mysle tak jak dziewczyny ze ten wysoki wynik to hcg total a tamten tylko beta wiec spokojnie moim zdaniem jest dobrze. Nie martw sie[emoji8]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Docia rozumiem bardzo dobrze. Zrobisz jak poczujesz się gotowa. Z tymi piersiami to dziwna sprawa. U mnie odkąd wam pisałam mnie bolą mniej lub więcej wprawdzie nie tak mocno ale jednak i podbrzusze daje znać martwię się ze może coś niedobrego się dzieje.
Dociu ja trzymam kciuki za ciebie.
Spark jak się miewasz ?
Co tam u was dziewczyny?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry