Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boję się zrobić mega ,bo jeżeli cykl co 31dni to zawczesnie liczę że owu była między 17 a 19 dc,może jutro
Ciąża super wynik 500 to 5tyd ciąża spokojnie radościHej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne krechy. Napolka nie denerwuj się, będzie dobrze.Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382
Wg tabeli tego labolatorium to nawet na 4 się nie załapałam...Ciąża super wynik 500 to 5tyd ciąża spokojnie radości
Napolka spoko sliczne kreski. Ja mysle tak jak dziewczyny ze ten wysoki wynik to hcg total a tamten tylko beta wiec spokojnie moim zdaniem jest dobrze. Nie martw sie[emoji8]Hej dziewczyny po wczorajszych wynikach bety zrobilam dziś test ( powtorka bety jutro) niby wyszedl ok ale i tak sie panicznie boję wyników jutrzejszych ;( gratuluje wszystkich pozytywnych wyników oby było takich więcej a to mój test z rana Zobacz załącznik 783382