reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1479102950-1d1mld.jpeg

Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Super po cichu gratuluję ;D

Super po cichu gratuluję ;D
Dziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasami;)

Dziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasami;)

Bedzie dobrze napewno nie ma innej opcji;) a masz juz dziecko? Ja juz tez mojego meza nie chce widziec co bedzie robil jak znow będę w ciazy:p hehe to juz totalnie nic nie bede mogla po tym poronieniu..

Witam, czy można dołączyć do Was dziewczyny ?

Mamy z mężem po 28 lati dopiero niedawno jakoś oboje poczuliśmy że czas powoli na dziecko. Wcześniej długo studiowaliśmy, potem praca tak że zwlekalismy i zwlekalismy.
Mamy cyle po średnio co 27 dni.Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 19.10.2016, sex byl 31,2 i 3, owulacja była na 99 % 2 listopada :) To nasz pierwszy cykl starań.

Tak ze teraz czekam co z tego bedzie, ale cos czuje że za chwile okres się pojawi:)

Pozdrawiam.

Witam, czy można dołączyć do Was dziewczyny ?

Mamy z mężem po 28 lati dopiero niedawno jakoś oboje poczuliśmy że czas powoli na dziecko. Wcześniej długo studiowaliśmy, potem praca tak że zwlekalismy i zwlekalismy.
Mamy cyle po średnio co 27 dni.Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 19.10.2016, sex byl 31,2 i 3, owulacja była na 99 % 2 listopada :) To nasz pierwszy cykl starań.

Tak ze teraz czekam co z tego bedzie, ale cos czuje że za chwile okres się pojawi:)

Pozdrawiam.

Czesc :)

Moj rocznik jestescie ;)
A moze jednak @ nie przyjdzie? [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry